צפה בהודעה יחידה
ישן 14-04-12, 23:48   #13
אלי_100
Member

הגלגלים שלי: פיאט אונו 70ies 1.4
תודה רבה על המענה חברים!

yair068 בנוגע לתגובתך,
את העניין המשפטי אשמח אם תשאיר לי.. שנית לגבי הוכחת הנזק, אוכל להוכיח בקלות היות והרכב היה בטסט יום יומיים קודם ולא סומנה שום בעיית חופש בתפוחי המשולשים!
שנית המוסכניק ששאלתי אותו לגבי רשיון המוסך ורישיון העסק שלו הוא סירב לענות לי בתוקף. משמעות הדבר שיש לו כנראה מה להסתיר..

חוץ מזה בוא נדייק, לא שאלת אותי מתי הוחלפו התפוחים..וזה לא רלוונטי. מה שרלוונטי הוא
שאותו מוסכניק לא בדק חופש בתפוחים כפי שנהוג לבדוק אלה "בדק" חופש בצורה שבה גורמים לחופש בתפוחים במזיד! ההסבר של דוד, לגבי אופן בדיקת חופש בתפוחים, בדיוק כפי שבודקים בטסט, רק מחזקת את טענתי שפעולת המוסכניק נעשתה בזדון!
תאמין לי שזה לא העניין הכספי.. זה כסף קטן עבורי להחליף משולשים ולגמור עניין. העניין הוא עקרוני. כמו כן אם אוכל למנוע מאותו מוסכניק לגרום נזקים ועוגמת נפש לאנשים אחרים אהיה מאושר!

davidmzr תודה על תגובתך.
המוט ברזל היה דק בקצהו ובמו עיניי ראיתי שהוא מכניס אותו בין תפוח המשולש לנאבה צמוד לתפוח ומפעיל בחוזקה לחץ כלפי מטה כ- 3-4 פעמים עד שנוצר רווח בתפוח..
הוא כמובן הציע לי להחליף את המשולשים. כמובן סירבתי!
וכראייה לכך שנסעתי ברכב התחלתי להרגיש נקישות בצד ימין בסיבובי ההגה.
שאתה אומר: "קשה לי להאמין שמכונאי בדק חופש בצורה המתוארת.." אתה מטיל ספק בדבריי, למרות שציינתי שהמעשה נעשה לנגד עיניי..
הרכב נכנס למוסכניק כדי לקבל הצעת מחיר לתיקון שלא קשורה לעניין.

שבוע טוב,
אלי
אלי_100 מנותק   הגב עם ציטוט