צפה בהודעה יחידה
ישן 22-03-12, 21:53   #7
forum770
Senior Member

הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
אני לא ממליץ כי:

בבדיקה של הרכב עלו על דברים קטנים שאותם סידרתי מיד ביישור קו לאחר הקנייה
וכל שבוע שבועיים צץ לי משהו חדש: האוטו התחיל לזלול דלק, הגה חשמלן תקול, רעשים מאזור הגיר, חוטי הצתה ועוד כמה שטויות. חוץ מזה שיש לי עוד להחליף פנסים קידמיים שאת זה אני דוחה וסובל מזה בנתיים ביחד עם בעיית ההגה.

אבל תסכימו איתי שהפיאט סובלת מיותר בעיות מהיפניות נכון שהתיקונים יותר זולים בפיאט אבל אני אומר בכנות הייתה לי הזדמנות לקנות במקום הפיאט סופר לנסר 97 ידנית מזקן שמורה לגמריי אבל אני העדפתי את עניין השנתון יותר ובדיעבד אוליי עשיתי טעות. דהיינו לפי דעתי אולי כדאי להתפשר בשנתון ולהתפנק ביפנית. כי ביפניות אין בעיות של פנסים דהויים , נזילות ממסרק הגה נדירות, חוטי הצתה מחזיקים הרבה יותר מהחוטים המתפוררים של הפיאט( כן כן המקוריים) ושלא נדבר על בעיית הצבע הדוהה שיש ב90% מהפונטו על הכביש!

בקיצור חברה יש כאלה שאוליי יחשבו שאמרתי דברים קשים מידי אבל בתכלס אני אוהב את הפונטו כייפית לנהיגה ולי אישית מאוד נוחה וגם נראית לא רע!
אני לא מנסה לגרור אחרי תגובות של אנשים שינסו לשכנע אותי שהאוטו אחרת ממה שחשבתי. בטוח שיש כאלה שכן נהנים מהרכב יותר ממני זה בתכלס הכל עניין של אחזקה של בעלים קודמים ובנוסף לבלאי הטבעי המקוצרר של הפיאט.
forum770 מנותק   הגב עם ציטוט