צפה בהודעה יחידה
ישן 20-03-12, 17:11   #9
davidmzr
Senior Member

האווטאר של davidmzr

הגלגלים שלי: פונטו
צטט:
במקור פורסם על ידי yair791 צפה בהודעה
מניסיון מר מאוד של ההורים שלי היזהר מאיצ'י פארט במושב גנות שלא תעשה כלום אצלהם חבורה של רמאים גנבים הרכיבו מנוע דפוק בוולבו של אמא שלי שהחזיק בדיוק את האחריות ואז היתי צריך לשפץ אותו בגלל המאחרים החראות האלה
אני לא מכיר, ואף פעם לא היה לי עסק עם מאיצ'י פארט במושב גנות.
למרות שקניתי לא מעט מנועים לאנשים, ולא רק פיאט, הזהרתי ואמרתי שיש סיכון.
גם מכונאי מיומן לא יכול לבדוק מנוע מפורק מהרכב, בלי להניע אותו.
כדי להניע אותו ולבדוק, צריך להציב אותו במתקן ולהרכיב עליו גיר, אגזוז, סטרטר וחלקים נוספים.
ליבואן או לפירוקיה אין מספיק ידע או מתקן לבצע את זה. הם לא בודקים את המנועים, מקסימום שוטפים עם ג'רניק כדי שיראה טוב.
האחריות שלהם היא בלוף. במקרה שאחרי ההרכבה המנוע לא בסדר, הם אומרים לך תביא אותו ותקבל אחר. עכשיו להביא להם אותו, אתה תשלם את ההובלה, העבודה והחלקים שהוספת לו בטרם ההתקנה. מה נשאר ? פירוק והרכבה נוספים, ומי יפרק וירכיב פעם נוספת חינם ?. את הכסף ברוב המקרים קשה לקבל חזרה. עד כאן כאשר קונים מנוע לבד.
כאשר המוסך קונה את המנוע, הוא נמצא באותה דילמה. אלא מיי, הוא לוקח את זה בחשבון במחיר ההחלפה. אם המנוע יוצא טוב, הרוויח את התוספת שחישב. בנוסף רוב הלקוחות לא לוקחים חזרה את המנוע המקורי, לפעמים תיקון קל מחזיר אותו לפעולה, והנה יש "לנו" מנוע ללקוח הבא. אני מעדיף לעשות ברוב המקרים אוברול כללי למנוע במקום החלפה.
כתבתי את זה פעם בכרספורום, בעלי המוסכים "שיפדו" אותי.
אז אמרנו שהחיים של בעל הרכב, אינם פיקניק ?. אמרנו.
דוד.

נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 20-03-12 ב 17:46.
davidmzr מנותק   הגב עם ציטוט