צפה בהודעה יחידה
ישן 17-03-12, 15:35   #3
צביקה קרבורטור
בעל מקצוע

האווטאר של צביקה קרבורטור

הגלגלים שלי: מיציבושי לנסר
Thumbs up

צטט:
במקור פורסם על ידי davidmzr צפה בהודעה
או זאת הזדמנות לכתוב, שצביקה כנראה כועס עלי, למרות שקיבל ממני 14 קרבורטורים חינם.
ויש עוד.
בסה"כ לאחר שאמר לי שהעבודה בקרבורטורים ירדה ב- 75%, הצעתי לו שיעבור שידרוג קטן ויתחיל גם בתיקון מזגנים, ואני אעזור לו בקו פתוח.
כל שנה בחגים היה שולח לי ברכות במייל וקשר טלפוני. הפסיק לאחר ששוב אמרתי לו שיתחיל גם עם מזגנים.
צביקה אני לא כותב את זה חלילה כדי להשמיץ, אלא כדי לחדש את הקשר, הרי לא קרה כלום.
אוהב אותך דוד
.
דוד מזר חברי הטוב והיקר שלום רב !
ראשית אדרוש בשלומך, ואני שמח תמיד לחדש איתך את הקשר, וזאת לאחר שלאחר שהלכת לי לאיבוד, מאז שנחסמת בקארספורום.
שנית מעולם לא כעסתי עליך בעבר, לא בהווה ,ובוודאי לא בעתיד.
לא קיים חבר נאמן ומסור כמוך שאוהב לעזור ללא שום תמורה כספית, וזאת רק תמורת תודה אישית.
כל מה שכתבת חוץ מזה אכן נכון קיבלת ממך ארגז מלא קרבורטורים משומשים ללא שום תמורה.
חלה ירידה משמעותית בטיפול בקרבורטור, בגלל ירידה בכמות הרכבים בעלי קרבורטור, שעדיין לא נגרטו.
מי שבכל זאת מגיע שאנשים עם אהבה לרכבם הישן, כמו השבוע בחור צעיר בן 21 ממושב בורגתה בשרון, עם רכב מסוגY10(לאנציה) עם מנוע שזהה לפיאט אונו פייר, לשיפוץ קרבורטור, וזאת לאחר שטיפל באחרונה בקרבורטור לפני שלוש שנים בדיוק(מרץ 2009), וזאת לאחר שהחליף מנוע לרכב שפורק מאונו פייר
שנקנה בדיוק לשם כך, לפני שהרכב יגרט(לאונו לא היה טסט, אך הוא היה במצב מכני תקין) דוד אשמח לחדש איתך את הקשר ולדרוש בשלומך תמיד, ולא רק בחגים.
עקבתי אחרייך מרחוק בפורום זה ובגיפולוג.
להשתמע
בברכה
צביקה
צביקה קרבורטור מנותק   הגב עם ציטוט