|
כאחד שנמצא פה מיום הקמת המועדון (ולמי שזוכר פעם היה אתר ישן יותר, ששודרג לאתר שבנה גילי ואז הוקם האתר הזה לאחר סדרת פריצות) אני יכול לומר שלא מת פה כלום, אך מאידך אי אפשר להשוות את מה שהיה פה פעם למה שיש פה היום. לדעתי, יש צורך במס' פעולות ע"מ להחזיר את המועדון הזה למה שהיה פעם:
1. קשר ישיר עם היבואן - אני יכול לומר שיש לי היום סקודה ולא פיאט רק בגלל שירות לקוי שקיבלתי בשנת 2008 מיבואן פיאט. למרות זאת, כשניגשתי לשם (פיאט חיפה) בחודש אוקטובר השנה כדי לברר על פיאט פנדה, דווקא קיבלתי שירות מעולה. לא קניתי רק בגלל האיכות הנמוכה יחסית של הרכב (ולא של השירות חלילה), אבל כשארצה להחליף את הפאביה או לקנות רכב נוסף, בסוכנות פיאט חיפה אבקר ראשון.
2. פרסום - לדעתי אין שום פרסום כלפי חוץ. חבר מועדון שנוסע כרגע על איזו פיאט (מאספנות ועד רכב חדש) יכול להדביק מדבקת פרסום על המסגרת של לוחית הרישוי, עם שם המועדון וכתובת האתר. מדובר בפרסום שלא מכער את הרכב וגורם להצטרפות חברים חדשים לאתר.
3. מנהלים - כולם פה עסוקים, בין אם זה בעבודה, לימודים, צבא או משפחה, ולכן אי אפשר לבוא בטענות לאף אחד מהמנהלים, שכן כל אחד נותן כמה שהוא יכול. באשר לניר בן טובים, אכן יש צורך לדעתי להחליף אותו במנהל אחר, מכיוון שהוא לא נכנס כלל לאתר ולכן תרומתו לא באה לידי ביטוי. עוד אציין כי מדובר באדם בעל אישיות טובה, וכנראה איבד עיניין במותג מאז שמכר את המכוניות שלו (היתה לו פיאט קופה אדומה אותה מכר לארז כמדומני, ופיאט בראבו HGT לבנה, אותה מכר אח"כ).
4. יד על ההדק - המנהלים החדשים, אם יהיו, צריכים לשים דגש על אכיפת שגיאות כתיב ומשתמשים שמתבטאים בזלזול או בחוסר כבוד למשתמשים אחרים, וכן - גם לחסום לאלתר. אני בדיעה של עדיף האיכות על הכמות, וזאת כדי להרים את הרמה, שלמשתמשים אחרים נראית כלפי חוץ כמו צ'אט. אל תסתכלו כמה מכוניות יש בכל מפגש, אלא על איכות האנשים שמגיעים לכל מפגש.
5. תשלום למועדון - 100 ש"ח בשנה כמו ששילמתי אז כמה פעמים זה תשלום סביר, אבל לא צריכים לחסום אנשים מהפורום רק כי הם לא שילמו, אולי רק מפורום ספציפי שיהיה מיועד רק לחברי מועדון בלבד. כדי לעודד אנשים לשלם, יש לחזור ולהפיק חולצות וכובעים ולתת אותם לחברי המועדון ששילמו, ומדבקה קטנה, פנימית שתודבק על השמשה הקדמית מבפנים עם הכיתוב "מועדון פיאט" (כמו מדבקת הטסט), ע"מ לסמן את הרכב עצמו כ"חבר מועדון". יש לעשות הפרדה בין המדבקה הנ"ל שתונפק רק לחברי המועדון, לבין מדבקת הלוחית רישוי האחורית שתינתן לכולם, ע"מ לפרסם את המועדון.
6. טיולים - לדעתי צביקה הוא האיש. בכל הטיולים שהיו אי שם בעבר לא התאכזבתי, צביקה מכיר מסלולים יפים בעיקר בצפון, ויש למנות אותו לאחראי טיולים, לפחות - כלומר אני חושב שהוא ראוי להיות מנהל, בצורה כזאת אני בטוח שיתרום רבות לפורום.
|