|
הקיט gsr מיוצר באנגליה, דיי נדיר ובכמויות קטנות. עד לפני כמה זמן הופסק הייצור עכשיו חזרו למכור קיטים באייבי. זה ממש לא קיט זול ואני מניח שיהיה דיי יקר להכניס לארץ. יש קיט אחד שמסתובב בארץ שיובא על ידי עידן מהפורום לפני שנתיים שלוש, ואני מניח שליאור23 יודע היכן הוא נמצא. בחול ממליצים מאוד על הקיט, אבל החברה בארץ שנסעו איתו לא התלהבו, למרות שאינני בטוח שמה שיש בארץ הינו קיט מקורי של gsr.
ובקשר לפילטר אינבוקס, זה פילטר שמיועד להחליף את הפילטר המקורי, ומתפקד כמו פילטר פתוח, רק לא מושך עיניים מיותרות ממשטרות וטסטרים. אצלי זה בצורת מלבן, ואצלך זה בצורת גליל, ונכנס בתוך הקופסא המקורית.
פילטר עצמו לא נותן הרבה, התרומה היותר גדולה הינה מתיעול נכון של אוויר מאיזור קר יותר של תא המנוע, בזוויות ובקטרים נכונים.
אני אישית במקומך, מנסה להשיג פילטר אינבוקס, או מנסה להשיג פילטר bmc cda יד שנייה מאייבי ומחבר אותו בסוף הצנרת המקורית, ולכניסה מחבר צינור נוסף וממקם אותו לכיוון מקום נמוך יותר וקר במנוע, וכמובן יש להתחשב בשלוליות וגשם.
אופציה נוספת ואחרונה, היא בניית קיט דמוי gsr ע"י מחברי סיליקון ואלומיניום, בשביל זה צור קשר עם e&a autosport.
ובזה סיימתי את החפירות, מקווה שעזרתי
ערן
נערך לאחרונה על ידי dodihob : 16-03-12 ב 01:20.
|