אני צריך את עזרתכם...
אז ככה הייתה לי בעיה עם תיקתוקים באחד בגלגלים הקדמיים (אני חושב).
הייתי במוסך.. העלו את הרכב על ליפט, פתחו את הגלגל, אמרו שהם לא רואים שום בעיה.. סגרו את הגלגל חזרה.. (אחד הברגים היה פתוח). נסעתי בידיוק שבוע.. והתקתוקים המשיכו..
קפצתי אתמול לפנצ'ריה ליד מקום העבודה שלי (צמיגי כחלון, בראשון- לציון). הוא הזיז קצת את הגלגל, הרים את האוטו על ג'יק הסתכל.. אך לא זיהה בעיה.. נסעתי איתו סיבוב ברחוב הבעיה הפסיקה. אבל היום בבוקר זה התחיל עוד הפעם, עוד הפעם תקתוקים. שמתי לב כשנוגעים בגלגל, מוצאים אותו.. היא מפסיקה אבל חוזרת אחרי זהה.. 2 מוסכים לא יודעים מה הבעיה.. אני גם כן אבוד עצות.
עוד בעיה.. כשהרים אותי על ג'יק אתמול הוא ביקש שאני יעזוב את הברקס.. (האמברקס היה מורם).. והאוטו התחיל לדרדר עם האמברקס. הוא אמר לי שהאמברקס משוחרר.
עוד בעיה שהידית הילוכים לא נכנסת חלק, או לפעמים לא נכנסת בכלל.. (זה קורה בדרך כלל בהילוך ראשון או שני). חשוב לציין שהקלא'ץ חדש.. ( גבוה) הקלא'ץ מגיב יפה.. הביעה לדעתי בידית ההילוכים..
גם לפעמים בתחילת נסיעה הילוך ראשון.. יש מין מכת נסיעה.. נותן מכה קטנה.. או שזה בגלל שאני נותן ממש קצת גז בתחילת נסיעה.. (כי אני לא רגיל כול כך לידנית.. הייתה לי 4 שנים אוטומטית,

)
בכול מקרה צריך דעות.. או כאלו שיכלו לעזור לי..
תעזרו לי אנשים...