צפה בהודעה יחידה
ישן 19-02-12, 22:39   #8
THELAD
Junior Member

הגלגלים שלי: פנדה
עדכון:

הם בסוף שלחו את הרכב למוסך בשם "מרכז הגירים", שסידר את הבעיה וסידר את זה. הם טענו שהבעיה ברובוט, לא בדיוק נכנסתי לפרטים אבל הם כניראה יודעים מה הם עושים, כי היום הרכב שב אליי והוא נוסע בסדר גמור, נסעתי בו 100 ק"מ ללא תקלות, כך שסביר להניח שהבעיה נפתרה.

המוסך בת"א שלא הצליח לפתור את הבעיה כמובן שילם את המחיר, אחרת באמת הייתי תובע על כל הנזק בעבודה שנגרם לי.
אני גם חושב שיהיה מאד קשה להוכיח שהקאלץ' הוחלף סתם, הם תמיד יוכלו לטעון שהיו עוד בעיות שנגרמו עקב חוסר התאמה של הקלאץ', או שגם חיישן כלשהו היה לא תקין. זה סיבוך שאין לי זמן וכוח להיכנס אליו.

בנוסף, שאלתי את את העובדים במרכז הגירים אם הם חושבים שהקלאץ' והרובוט הוחלפו סתם, והוא טוען שהוא לא יודע, אך הוא אומר שאם הקלאץ' שהורכב בעבר היה לא מתאים, יש סיכוי שהוא גרם לנזקים ברכב.

בזה שהמוסך בת"א לקח את הרכב על חשבונו למוסך אחר שכן מתמחה בסוג הזה, יש כאן מן הודאה לא רשמית שהם פישלו.

לא יודע מה מידת המומחיות שלהם ברכבים אחרים, אבל כניראה שבכל מה שקשור לפיאט פנדה רובוטית, אין להם שמץ של מושג.

להבא לא אעיז לקחת את הרכב למוסך כללי, אלא רק למוסך שמתמחה בגיר רובוטי ובייחוד בפיאט.
THELAD מנותק   הגב עם ציטוט