צפה בהודעה יחידה
ישן 10-02-12, 10:18   #1
Amit
חבר מועדון

האווטאר של Amit

הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
פונטו 3 דלתות בתהליך שיפוץ מתקדם למכירה

שלום ,
לכל החברים שמכירים , מדובר שרכב שמושקע בהמון אהבה וכסף , ואציין כי לא ימכרו חלקים בנפרד ,

פונטו דור ראשון 3 דלתות מודל 97 פגוש אחורי HGT , פגוש קידמי בניית פיבר , מנוע 1250 הזרקה רב נקודתית (75 כוחות ללא שיפורים ), עבר פירוק והרכבה מכאנית מלאה כולל החלפת רוב החלקים ברכב , ראדיאטור , מנוע , מחשב , בולמים , מסרק הגה , מתלים , צנרת ... בקיצור הכל ,

המנוע נבנה מחדש לאחר חריטה אצל בראזני , כולל ראש מנוע עם פורטינג מלא , אטמים ברמה הכי גבוהה , רינגים ומייסבי קראנק , שימסים חדשים , יש פרוייקט מצולם לדורשים ,

תוספות לרכב : ברקסים קידמיים 257 ממ מקוררים ( במקום 240ממ לא מקורר ) , דיסקים אחוריים 240 עם סרן דיסק GT , כולל קליפרים מחודשים , ברכב הורד השטיח והותקן בידוד אקוסטי לנסיעה שקטה יותר , פנסי אנגל אייז , חדשים באריזה , פנסי ערפל חדשים באריזה , שעונים לטמ"פ שמן , EGT, ולחץ שמן , חדשים באריזה כולל חיישנים להתקנה ברכב , הגה ספורט + מתאם מורכב ברכב , חצאיות צד .גאנטים מגנזיום , מושבים של HGT מפורקים להרכבה ברכב , וכמובן תוכנת ניהול מנוע חדשה .
מערכת סטריאו פונייר כולל רמקולי אחוריים 350וואט וקדמיים BOSS חדשים ,

יש המון חלקים נוספים לרכב אם הקונה מעוניין לקבלם , ויש גם טורבו GT15 משופץ שעמד להיות מורכב ברכב , כחלק מפרוייקט ,

ברכב הושקעו כמעט 20000 אלף ש"ח בחלקים ובשיפוצים ,

קיבלתי רכב חדש מהחברה , וכיום אני עובד כ 16 שעות ביום , אין לי זמן להמשיך את הפרוייקט ,
מי שיקנה את הרכב ידרש להשקיע בצבע ופחחות בכדי להוציא את השד מהבקבוק .. ואני אומר לכם שד לא קטן .

הרכב ללא טסט עם רישוי מוקפא . יד 5 . ללא תאונות . נקנה עם מנוע מקורי בעל 130000 ק"מ לפני כשנה וחצי . המנוע עדיין ברשותי . הוחלף מיידית לצורך הגדלה .

למעוניינים אני דורש 12000 על הרכב כולל הכל ( חוץ מהטורבו כמובן ).

הרכב ימכר לרציניים , תמונות יועלו בהמשך .

0548111143
עמית

עצה : מי שאוכל פחות נשאר רזה ומוריד משקל מהרכב ....

נערך לאחרונה על ידי Amit : 10-02-12 ב 10:21.
Amit מנותק