|
נראה שהשרשור מתחיל להיות פתטי ולאבד קצת מהטעם הטוב ..
יאיר, איפה בדיוק ראית שאני "מהלל" פה מישהו? שיתפתי את מה שעברתי ככל האפשר במדוייק ואם לא שמת לב אין לי המלצות לכאן או לכאן לאורך השרשור כולו, החל בחנויות וכלה במכוני שיפוץ, את השיקולים היכן לקנות, לשפץ וכו' יעשה כל אחד כראות עיניו.
אמירת תודה למוכר גם אם שילמת עבור המוצר נראה לי לגיטימי לחלוטין.
אם לדעתך מיכאל "אכזב" זאת זכותך, אבל אל תדבר בשמי- שום מזל ונעליים. את הראש הקודם לקחתי ממיכאל כשפני הראש סגורים בקרטון ואפילו לא טרחתי לבדוק כי אני סומך על אלון.
אם לא הייתי מוצא אצלו ראש נוסף כרצוני, הייתי לוקח את כספי והייתי נאלץ ללכת על האלטרנטיבה הפחות טובה, כל אחד וחוויית הקנייה שלו, יש מצב שאם מישהו אחר יקנה ממנו ראש מנוע כולל שיפוץ ישלם מחיר מלא של 900ש"ח.
האלטרנטיבה השנייה הייתה לקנות ראש מפירוק ב-500ש"ח ולשלוח כמובן לשיפוץ ולשלם עוד 450ש"ח במקרה הטוב.
אחרי "הקומבינה" של "משי ראשים" שעמית כתב, המקום לא ממש נראה לי ובסופו של עניין לא נשארו ממש חלופות באזור.
אלטרנטיבה 3, ראש המנוע שדויד מהפורום הציע, שבשיחה טלפונית עימו התברר בסוף (לדבריו) שהראש עבר בדיקה בשלב כלשהו בחייו ונמצא פסול, אך עובד בסדר לטענתו.
לא הבנתי את הפסימיות שלך, מה הבעייה עם "סמוך"? שמעון הסביר הכל במדוייק, ביצע בדיקת לחץ לראש המנוע כולל השחזה ראשונית ופירוק כולל של כל רכיבי הראש וכל זה ללא תשלום.
יאיר ודויד, חזרנו "למגילות".. מצטער אם לא עמדתי "בציפיות" שלכם כדי להעמיד פרויקט "נורמלי". בפעם הבאה אשתדל לעמוד בסטנדרטים הנוקשים.
הנה אני זורק לכם כפפה, חסרים בפורום כמה פרויקטים בסיסיים שאם היו, היו נמנעות "חפירות" חוזרות ונשנות וכמובן תרומה מועילה באמת לפורום.
אתם מוזמנים לפתוח ולהעלות פרויקטים שלכם שהתוכן שלהם יהיה כלבבכם, לדוגמה:
פרויקט החלפת רצועת תיזמון.
פרויקט שיפוץ אלטרנטור.
פרויקט שיפוץ סטרטר.
פרויקט טיפול 10K.
פרויקט החלפת בלמים קדמיים ואחוריים.
פרויקט החלפת שמן גיר.
פרויקט החלפת משאבת מים.
פרויקט החלפת מצמד.
וכו'... גם שיפוץ ראש מנוע אם תרצו, אשמח לקבל השראה.
דויד, "בדביק" יש אמנם פרויקט שנקרא "שיפוץ ראש מנוע", אך עם כל הרצון הטוב, ספק אם מישהו בעל רקע טכני, שהוא לא מכונאי רכב יבין במה מדובר, אני לא הבנתי.
אפרופו, אני עשיתי "שיעורי בית" ואת הרכב כבר תיקנתי, אני לא צריך "שיקשיבו לי", "דבורים באות היכן שיש כבר כוורת מוכנה".
יכולתי לאסוף את המידע לעצמי, לתקן את הרכב ולחסוך לי את הטרחה בצילום ועריכה ותרגום מהיינס, זה נקרא שיתוף, אין לי צורך לשכנע אנשים שיתקנו אצלי, אני לא מכונאי.
כמו שכתבתי בפתיחה, השרשור נועד לחברים נוספים כמוני המבקשים מידע מפורט בנושא ולא למכונאי רכב משועממים. תגובות כאלה מיותרות בשרשור הזה, מאריכות אותו ולא תורמות מאום.
נמוך מזה אני לא מתכוון לרדת, מבחינתי מיציתי את דברי.
נערך לאחרונה על ידי mechtech : 11-02-12 ב 10:56.
|