קצת עדכונים...
wizmaster תודה. אמת בדבריך, התעסקתי בעבר בתיקון האופנועים שהיו ברשותי (אופנועי שטח 2 פעימות), אך אין לי ניסיון בתיקונים מכניים ברכב (אולי את הסטרטר בפורד ברנדה של חבר כשיצאנו לרגילה). עם הרבה רצון וקצת ניסיון חיים אפשר לעשות הרבה דברים שנראים בהתחלה כתיק אפרסק.
אז ככה, היום הייתי אצל "סמוך" בראשל"צ דיברתי עם שמעון, איש טוב, ניסה להציל את ראש המנוע, אך בבדיקת לחץ הייתה דליפה מאזור בית השסתום והחומר שם רקוב ללא תקנה. שמעון הסביר והראה לי במדוייק במה מדובר והפתרון היחיד זה להשיג ראש מנוע מפירוק.
חיפשתי קצת בפירוקיות של חולון-אזור, אך לא מצאתי ראש מנוע (הזרקה חד נקודתית). אשמח לשמוע על פירוקיות בסביבה ואיפה אפשר להשיג ראש מנוע במצב ומחיר טובים.
chesh, הפרוייקט קצת עניין גם אותך אז הנה חלק מהתמונות של הפירוק (לעת עתה)..
ת'אמת שממש נהנתי מהעבודה על הרכב, הזכיר נשכחות- הייתי חוזר מהגדוד בשבת ועובד על האופנוע עד שהייתי נרדם עם החלקים ביד.
כרגע עדיין לא החלפתי רצועת טיימינג משתי סיבות, הרצועה הקיימת עברה כ-40K ונראית די סבבה. סיבה שנייה זה שאין לי בוקים להגביה ת'רכב כדי לפרק את פולי רצועת האביזרים וקצת מסורבל לעבוד רק מלמעלה, אך אני מבטיח שאעשה זאת, אם לא כעת אז אחר-כך.
נ.ב. בנוגע לתמונה של סט האטמים של Victor Reinz שצירפתי בהודעה 15 בשרשור, אכן האטמים המסומנים בחצים אדומים מתאימים לדגם מנוע אחר ובנוסף גם אטם חיבור צינור האגזוז לסעפת אינו מתאים לרכב הנ"ל (אמור להיות עם יציאה לצינור אחד ולא לשניים), חוץ מאלה הכל תואם.
התמונות:
פירוק צינור תחתון של הרדיאטור עם מברג שטוח לריקון המים.
פירוק חיבור צינור אגזוז לסעפת פליטה שלושה ברגים 13מ"מ ופירוק האטם. קשירת צינור האגזוז כדי למנוע עומס על הצינור הגמיש שבאגזוז.
פירוק בית פילטר אוויר, שני קליפסים בצדי החלק הקדמי ושני אומים 10מ"מ בחלק האחורי (מעל בית המצערת).
פירוק חבק פלסטיק של צינור כניסת האוויר.
פירוק צינור נשם עבה וצינורית נשם דקה.
פירוק בית פילטר אוויר
סימון כבלי ההצתה לפי סדר מיקום מקורי משמאל לימין ופירוקם. פירוק הפלגים עם בוקסה ארוכה 5/8 וראצ'ט.
פירוק פאק סלילי ההצתה אום 10מ"מ עליון.
פירוק פאק סלילי ההצתה אום 10מ"מ תחתון.
פירוק פאק סלילי ההצתה בורג 10מ"מ אחורי.
המשך...