צפה בהודעה יחידה
ישן 19-01-12, 21:58   #8
mechtech
Senior Member

האווטאר של mechtech

הגלגלים שלי: פונטו S60
אהלן חברה..
יאיר, אתה לא חייב לקרוא שום דבר אם זה לא בא לך טוב (מגילת אסתר או מגילות ים המלח), זה מיועד למישהו כמוני שמחפש מידע טכני על הרכב ע"מ לבצע את העבודה בצורה נכונה עד כמה שאפשר.
מה לעשות, אני לא מאלה שרואים "פרוייקט" בפורום זה או אחר בסגנון: פתח את הראש, שלח לשיפוץ, תחליף אטם, תרכיב טיימינג וזהו. (פשוט חסר המון מידע קריטי)
מספיק שלב אחד בו חוסר מידע ודפקת ת'מנוע, אי אפשר להגיד למישהו שמחפש עזרה בעניין כמו ראש מנוע "בגדול תעשה ככה וככה" זה אולי טוב למוסכניק (שלא צריך את העזרה ממילא) אבל וודאי לא מספיק לחובב.
תודה על המידע בעניין מידות ברגי מכסה השסתומים. מידע כזה מתקבל בברכה ואשמח לשמוע על עוד הערות תיקונים, כמובן שכשאבצע את העבודה בעצמי אני אעדכן הכל במדויק. (עודכן בהודעה).
בעניין מומנט סגירת ברגי הראש בהיינס זה 30nm לדגמי מנוע בנזין 8 שסתומים.(מאיזה ספר המידע שהבאת ולאיזה דגם?)

באיזה מכון שיפוץ ראשים אתה ממליץ לשפץ? המחיר עדכני? ומה בדיוק הם עושים, האם שולחים את הראש עם גל הזיזים ע"מ שיחליפו שימסים אם הם כבר מוציאים את הקאמשפט להחליף גומיות?
בדיוק יצא לי לקרוא את השרשור של עמית מה"דביק" פרוייקט מדהים, ברמה מקצועית שאצל הרבה מכונאים לא רואים כמותה. בחור כשרוני לאללה, כן ירבו..
אחד הדברים הברוכים בפורום זה עניין השיתוף כמובן וטוב להתעדכן על קומבינות מגעילות כמו עניין השימס ש"החליפו" במכון ראשים המדובר שעמית שלח לשיפוץ.

מברשת פלדה עלולה לשרוט את פני הבלוק לדעתי, לא חושב שזה רעיון טוב.

דויד, אני אסביר מה קורה כאן.
מאחר ואני מתכוון לבצע שיפוץ ראש ברכב, החלטתי לשתף חברים נוספים במידע שאספתי לעצמי (כאב ראש לא קטן). כשאני מתכוון לבצע פרוייקט מסויים ולא משנה באיזה תחום אני מכין לי "רשימת מכולת" מה צריך, כמה ולמה, כך אני מגיע לעבודה בצורה מסודרת ולא שוכח דבר או נתקע באמצע.
זאת הגישה שלי לעבודה ואני בטוח שרבים כמוני לא ממהרים לקפוץ לבריכה מבלי לדעת לשחות.
אכן פתחתי את השרשור בפורום השכן "קארספורום", אך נראה שהפרוייקט יתאים יותר לפורום פיאט.
זהו כל הסיפור...
אני רק בא לשתף מידע עם חברים נוספים ולהתייעץ, למי שזה לא מתאים אני יכול לתת את הקישור ל"אסטראפיק" אם זה יעזור.

תודה מראש לעוזרים

נערך לאחרונה על ידי mechtech : 13-02-12 ב 20:56.
mechtech מנותק   הגב עם ציטוט