|
אני עוקב כבר כמה ימים על השרשור הזה ונמנע מלהגיב, אבל לאור כמה מחברי הפורום שממשיכים וממשיכים לכתוב משפטים בגנות ה"אונו" ועל הבעלים שלהם, אינני יכול לשתוק עוד.
ראשית, יש להפריד בין בעלי האונו המקוריות, השמורות והמצוחצחות שבאים למפגשים, לבין בעלי האונו שבאים למפגשים עם רכב מטונף, מלא במכות בפח ושנראה כמו גרוטאה.
מי שמעמיד רכב ישן (זה יכול להיות אונו, פונטו, טמפרה, טיפו וכל רכב אחר) מטונף, חלקי מרכב שבורים, מכות רבות ושריטות בפח בשורת תצוגה של רכבי המועדון ועוד לצפות שיצלמו אותו- שלא יצפה. אבל בין זה לבין לומר שכל האונואים הם זבל של אוטו שמחליד ונתקע ועד לקרוא לבעלי האונואים לא להגיע למפגשים- זה מעשה שלא ייעשה.
ישנם משפטים מסויימים שכתבו חברי פורום בכמה העמודים האחרונים שקראתי- וגרמו לי לתדהמה. איך אתם רוצים בדיוק תמיכה של סמל"ת כשאתם רבים האחד עם השני, מעליבים את חלק מחברי הפורום ואומרים להם לא להגיע? אני בטוח שאם מישהו מהיבואן קורא את השרשור הזה הוא חושב לעצמו: "מה זה המועדון הזה? בדבר כזה אני אשקיע?"
ולבסוף הצעה- אם ה"אונו" מפריע לכם במפגשים וטיולים, תסגרו את האירועים למכוניות ספורטיביות ומכוניות מיוחדות בלבד.
|