|
פרצו לי את ה-GT.
היום כאשר נסעתי למכון הרישוי לסדר ל- laptawp את עניין אישור הצמיגים, קיבלתי טלפון דחוף מהבן. אמר שחברה נתקעה עם ה-GT בצומת נחשון.נזילת מים.
רצה הגורל ובדיוק עצר לידה בחור מעבודתה והסיע אותה לעבודה.
מאחר שלא ידענו איזה צינור התפוצץ, מילאנו בתא המטען של הפונטו שלי, צינורות גומי וכלים. כאשר הגענו לפני הצומת מכיוון טל שחר ראינו את ה-GT שעמד בכיוון הנגדי. לפניו עמדה סקודה אוקטבייה בצבע לבן ובתוך ה-GT ראינו שני דמויות. הבן עשה פרסה באדום חסם את הסקודה שהיתה מונעת.
בריצה ניגשתי כיבתי אותה ומשכתי את המפתח. לא הצלחתי להוציא אותו. רצתי מייד לצד הימני של ה-GT וראיתי את חלון הנוסע מנופץ. משכתי במכנסיים את הפורץ החוצה. "מה אתה רוצה" אמר, "זה אוטו שלי". היה בידו סכין או מברג והוא ניסה לדקור אותי. נסוגתי מעט לאחור כאשר אני מסיט את החפץ החד הצידה ירד לי דם מהאצבע. באותו הרגע עם היד הפצועה נתתי לו אגרוף רציני לתוך הפרצוף.
בינתיים הבן טיפל בבחור השני, בצד השני של הרכב שברח לסקודה הניע אותה והתקדם לאט.
הבן צילם את מס' הסקודה.
השני רץ ועלה לרכב שהיה בתנועה הסקודה נעלמה כמו עב"מ.
מפקד משטרת בית שמש שהיה נוכח לאחר האירוע עם עוד מס' קצינים בכירים, הורה בקשר לעצור כל בן מיעוטים שיבוא להתלונן על גניבת סקודה, במרחב שבין רמלה לבאר שבע.
נסיונות של המז"פ ללכוד טביעת אצבעות עלו בתוהו. השוטרת טענה שלא ניתן לקחת טביעות מפלסטיקים.
אבל הבדיקה טרם הסתיימה הטייפ, הפנל ומברג חדש שהיו מחוץ לרכב. טרם נבדקו.
למה כתבתי "רצה הגורל" אתם יכולים לתאר מה היה קורה לה, אם הבחור מהעבודה שלה לא היה עובר שם ולוקח אותה. הפורצים היו מבני המיעוטים.
הרכב נתקע בשעה 10 בבוקר הגענו אליו ב- 10.40.
החלפנו צינור מים במקום והרכב כבר בבית.
הנזק הוא יותר נפשי מאשר כספי. יש ל-GT ביטוח שמשות, את השאר נסדר לבד.
אני יודע את הסיכונים שלקחנו על עצמנו. אבל לא ניתן היה לעצור.
דוד.