|
אני אוסיף ואומר שלי יש אמסטף (כר בוגר..בן 10),גם הוא כשהיה גור היה עושה הרבה בלאגן,הורס קורע וכו' וכו',אך כשהכלב מתבגר הוא מפסיק עם הבלאגן.כמובן שאילפתי אותו לבד כשהיה גור אך אם תראו אותו לא תאמינו שהוא באמת אמסטף.גדל להיות כלב חברותי נורא,קופצי ואנרגטי.
אני זוכר כשהוא היה גור הייתי נועל את כל החדרים בבית מפחד שהוא יכנס חדר חדר ויהרוס..כיום כל הבית נשאר פתוח והכלב נשאר במקומו.
בשורה התחתונה,כל גור ב"נעוריו" עושה בלאגן ושטויות בדיוק כמו בני אדם בגיל ההתבגרות,גם פינצ'ר וגם לברדור וכל סוג אחר.זה הגיל שלהם שהם עושים שטויות,בלאגן ומשתעשעים.
אם לא היה לי את הכלב הנוכחי הייתי לוקח אותו ממך דוד בלי לחשוב פעמיים,אבל להכניס עוד כלב כרגע זה יהיה בעיה (כלבים בעלי רגשות קנאה..כבר אמרתי?).
התקשורת פיתחה סטיגמות לזנים מסויימים של כלבים (פיטבול,אמסטף,רוטווילר וכו') ככלבים רוצחים,וחבל.נכון שיש תקיפות של כלבים אבל האחוזי התקיפה לעומת שאר הכלבים מאותו זן שקיימים הם אפסיים.
תמיד יש יוצאי מהכלל.
אני באמת ממליץ לאמץ את הכלב,במיוחד כשהוא עוד גר וניתן לחינוך.גור מחונך יגדל להיות כלב נאמן לבעליו. כמו שאמרתי,אם הייתה האפשרות הייתי חוטף אותו. כפי שנראה בתמונות הכלב הוא רוטווילר גזעי.
אני אבדוק עם כמה חברים בקשר לכלב אולי אחד מהם ירצה לאמץ,אפנה אליך בהודעה פרטית אם כן.
דוד
|