צפה בהודעה יחידה
ישן 14-02-07, 21:17   #11
Guest

אני לא בא למפגשים כדי שייראו את האוטו שלי אלא אך ורק בגלל שאני מעריך את הנפשות הפועלות במועדון, הגרעין הקשה, שכבר לפי דעתי הספיק להתגבש ולהפוך לחבורה טובה של אנשים שכל אחד נותן מהידע שלו ובנוסף כי אני נהנה עם החברה האלה. ולראות את כל המכוניות המדהימות שלא רואים כל יום כמו פיאט קופה, אונו טורבו, X1/9, פונטו HGT ועוד קלאסיות שהגיעו למפגשים ביקום, ככה שממש לא אכפת לי אם רואים את המכונית שלי או לא רואים את המכונית שלי בתמונות או בסרטונים כי אני מודע לכך שהיא לא המכונית הכי מעניינת במפגשים האלה, בלשון המעטה (למרות שבשבילי היא הכי מיוחדת ואני הכי אוהב אותה מבין כל המכוניות שעל הכביש).
בקשר לאנשים שלא מגיעים למפגשים ומעזים להתלונן, למה אין ככה? למה זה לא ככה? למה לא רואים אותי? למה כן רואים אותי? ועוד כל מיני הערות טיפשיות. יש כאן אנשים יקרים מאוד שבזמנם המועט מאוד בין העבודה לשאר עיסוקיהם כמו ניר, גילי, גדעון, אביעד, אדי, רפי ועוד אנשים שאני מצטער אם שכחתי מישהו, מצליחים להרים כאן אירועים יפים מאוד כמו למשל מפגשי יקום האגדיים הטיולים המצויינים והמהנים ואתם לא מגיעים ועוד מתלוננים!!!!!!!!!!!! ככה שאני ממש מבין את התסכול שלהם ושותף לו.