צפה בהודעה יחידה
ישן 13-02-07, 17:27   #154
Guest

תגובה

אביעד, מה שאתה מנסה לעשות זה לצאת בסדר עם כולם. ואין לי בעייה עם זה, כל עוד זה לא פוגע ביכולת של המועדון להתפתח ולהוכיח שיש לו מקום בין מועדוני הרכב בארץ.

הבעייה היא שאתה חי בחברה ששופטת על פי מימדים חומרניים ותו לא. גרוע מכך, פיאט ממילא לא מייצרת מכוניות מי יודע מה מענינות ב 10 שנים האחרונות , ורוב תשומת הלב הופנתה לאלפא רומיאו ובצדק. לא זכורה לי מכונית אלפא רומיאו שנזרקה הצידה מחוסר עניין. כמעט כל דבר שיוצא משם מקבל את מלוא תשומת הלב , וגם מוכיח את עצמו בסופו של דבר.

בפיאט זה לא המצב כלל. ובארץ זה חמור פי כמה. מדגמי המכוניות הנדירות נמכרו פה יחידות בודדות , ודווקא לאונו טורבו מקום של כבוד בין כל הסמרטוטים שמסתובבים פה על הכביש. לא רק בגלל המצב הנדיר של הדגם הספציפי של סטאס , אלא משום שהיא הייתה מוערכת בכל מערכות העתונות בעולם כשהיא יצאה לאוויר לפני 20 שנה בערך.

ככה שאונו טורבו לחוד, ואונו NO-FEAR לחוד או החוצה.

אז סלח לי אביעד , ויסלחו לי כל בעלי הפיאט אונו למיניהם, לא שופט אף אחד מכם, זה גם לא מקומי, ואני מכיר את רובכם ואתם אנשים נהדרים. אבל להתלונן על כך שאין מספיק תמונות לפיאט אונו זה פשוט אווילי.

. פיאט של היום, זה לא הקלאסיקה של פעם. ושפע הפונטו והאונו שזרוקות פה בכל חור במדינה לא הופכות אותן לאיזה מוצר בעל ערך. מקסימום לעציץ נחמד בעתיד אחרי שהחלודה תכלה שם הכול.

כנסו לפרופורציות וקבלו את זה בהבנה.