![]() |
התחדשתי באוטוביאנקי אבארט 1981
שלום לכולם , לאחר 20 שנה שמכרתי אחת שכזאת ( מודל 1979 ) הצלחתי
לאתר אבארט מקורית מודל 1981 ולהתחיל בשיפוץ :D. אין כרגע תמונות אבל יהיו. 70HP עם הבליטה במכסה מנוע , קרבורטור כפול , ג'נטים של CHROMODA וכו' וכו' ת'אמת לקח לי 3 ימים רק להניע אותה ( התברר שכבל הארקה בין המנוע לגוף היה חלוד והמינוס למתנע לא הספיק להתנעה ). הרכב יאוכסן עד פברואר 2011 שבתאריך זה הוא יהפוך לסטאטוס אספנות. |
A112 אבארט
תתחדש ושיפוץ נעים ויפה.
אני מבין שלמפגש שיהיה במרץ 2011 אתה מגיע איתה :wink: בברכה - רפי לין |
מזל טוב!
יש לי A112 אבארט', אבל מודל 84. אני אגיע למפגש בינואר 2014 8) וברצינות, אם תרצה לחלוק קשיים בעיות ופתרונות, אשמח להפגש. מדובר בזו מיד 2, בצבע לבן/קרם? שי |
בתצפית במקביל לרח' חיל השריון בת"א עומדת הרבה זמן אוטוביאנקי צבע כתום מישהו יודע
|
צטט:
כבר בינואר 2011 תוכל. הרווחת חודש! |
הרכב עבר יישור קו מכאני - כולל שיפוץ הגה , בלמים אחורה / קדימה , תיקון
אגזוז , טיפול כללי , החלפת מאוורר מנוע , שיפוץ מתנע , החלפת חלק מצמות החשמל וכו' וכו'. כן מדובר על הלבנה מי"ם שעמדה משנת 1993 אצל אותו בחור ( עד שנקלע לקשיים ונתן אותו למוסכניק בעסקה כלשהיא ).. הרכב בתהליך פחחות וצבע ( יהיה לבן מט עם מכסה מנוע שחור מט ). היום החלפתי אטם מניפולד + אטם מכסה שסתומים + פירוק וניקוי פנימי של משאבת הדלק. לאט לאט הרכב מתעורר לחיים . הרעש מהאגזוז נפלא 8) |
תחדש!
מה אם תמונות של איך שהיא היתה או של איך שהיא עכשיו בתהליך של הפחחות?! תעדכן..:smile: |
תתחדש, ראיתי את התמונות בשרשור שפתחת בקארס פורום כשהרכב עוד הוצע למכירה - אין דברים כאלה :).
נשמח לראות תמונות מהתהליך. |
צטט:
כרגע - משפשפים ומשפשפים :smile: |
מה אבדל בין אברט לספורט?
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 04:52. |