![]() |
אגזוז נפל פיאט אונו 95
אז אתמול נפל לי הצינור שיוצא מהדוד רואים שזה מעייפות חומר וראיתי שכבר ריתכו אותו פעם...עכשיו היה לי רעש של אגזוז לחץ ועכשיו הוא החמיר אפילו יותר..
לא בטוח שאפשר כבר לסדר את זה למרות שאני ילך לעוד כמה מוסכים שיינסו.. למה אגזוז חדש כזה עולה בסביבות ה500 שקל שמעתי =\ שמעתי שבלי האגזוז האוטו יוכל יותר דלק ויסחוב פחות זה נכון? והאם זה מזיק אם אני ימשיך ליסוע עליו עוד קצת עד שנחסוך קצת או עדיף שלא? |
האוטו פחות יסחוב יאכל יותר דלק ואם תפגוש שוטר נחמד תקבל 250 שקל קנס ואם תפגוש שוטר פחות נחמד 1000 שקל והורדה מהכביש מה שאומר טסט חדש.
והשוטר הפחות נחמד יחפש וימצא עוד ליקויים ותאמין לי שהוא ימצא עוד ליקויים אם רק יניד עףעף ויחפש ואז אתה בכלל תצא בנזק. אז תעמיד את האוטו או שפשוט תלך לפירוקיה וב150 שקלים אין סיבה שלא תימצא אגזוז תקין. נ.ב רשום מאיפה אתה בארץ ואני אנסה לעזור לך. |
אני מירוחם..אזור באר שבע..
ונגיד אני לוקח את האגזוז להרכיב אותו צריך במוסך נכון? |
אני יודע איפה זה ירוחם (דימונאי במקור)
בוא נראה לפי הידע הטכני שלך נראה לי שכדאי מוסך. אבל לא לא חייב בסך הכל פתיחה של חבק באגזוז (במידה ולא נעשה שינוי אצלך) הורדה של שני גומיות מהצנרת והופ האגזוז בחוץ. |
*** אני ילך על המוסך =]
אני יסע מחר לכמה מוסכים בעיקר אלה עם האגזוזים בבאר שבע או דימונה אני יחפש מה יש להם להציע.. אגזוז חדש לא משתלם לי להביא... |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:37. |