מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   בעלי מקצוע (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=32)
-   -   צריך המלצה למוסך שמתמחה בפיאט בראשון לציון (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=9683)

nintech 18-06-10 15:12

צריך המלצה למוסך שמתמחה בפיאט בראשון לציון

יש לי פיאט ברבה שנת 96 והאיתות ימינה לא עובד לי , כבר קניתי את ידית האיתות אני רק לא יודע איך להרכיב אותו ואני פוחד לנסות לבד כדי לא להרוס משהו בהגה.
אז אני צריך המלצה למוסך טוב בראשון עדיף באיזור תעשייה הישן שיסדר לי את זה.
תודה

Lexxxa 18-06-10 15:31

מה מצב מיכאל/אלכס ?

זה אלכסיי. תסביר אך הורדת את החלק מהבראבה לפירוק? קנית את כל הנגנון כמו שאמרתי (יחידה עם 2 ידיות)? או שקנית רק את הידית ? תצלם את החלק ממס' זויות שנראה שהוא תקין ולא נשבר.

אני בעבודה עכשיו, כשאני יגיע הביתה אני יעלה לך תמונות מהיינס עם הסבר של פירוק גלגל הגה ופירוק של מנגנון האיתותים. אם אתה רוצה, תבוא לפ"ת בסביבות 16:00 ואני יעזור לך בהחלפה.

חברים, זה הבחור שקנה ממני את הבראבה.

nintech 18-06-10 15:40

הורדתי רק את ידית האיתות ואת כל החלקים הלבנים שהיו שם בפנים שאין לי מושג איך קוראים להם.
ממי שקניתי את זה לא היה לא אכפת מהאוטו אז פשוט שברנו הכל מסביב ***ח.
אבל כל החלקים שלמים אז אין מה לדאוג,אני יוצא עכשיו ומאוחר יותר אני אעלה את התמונה של הידית.

Lexxxa 18-06-10 15:46

חבל, אם הייתה לוקח את כל המנגנון (2 ידיות עם הבסיס שלהן שמתלבש על מוט ההגה) זה היה הרבה יותר כל להחלפה, כרגע צריך להוריד את המנגנון אצלך, לפרק אותו, להחליף ידית, לחבר חזרה.
ויכול להיות שיש שם קפיצים קטנים שברגע שפותחים את המנגנון הם עפים, ומאוד קשה להכניס אותם חזרה ולהרכיב.

אבל כל זה בגדר של ניחוש. צריך לפרק ולראות מה הולך שם.

אם היית לוקח את כל המנגנון, היה ניתן להחליף 1 ב 1 וזהו.

רפי לין 18-06-10 16:52

החלפת ידית אתות

אם יש במכונית כרית אויר בגלגל ההגה אז צריך להזהר מאוד במה שעושים כדי לא להפעילה בטעות
וכדי לא ליצור תקלה שאח"כ כדי לאתרה ולמוחקה צריך להתחבר עם מחשב/סורק אבחון תקלות.
בברכה - רפי לין

Lexxxa 18-06-10 17:21

תודה רפי, אבל אין כרית אויר.

Lexxxa 18-06-10 17:43

1 צירוף קובץ(ים)
כמו שהבטחתי, הוספתי לך תמונה שבה רואים אך לפרק את גלגל ההגה, פלסטיקה ומנגנון איתותים.

בתמונה ראשונה סימנתי באדום את ההברגות של הברגים בצפצפה, בכחול סימנתי לך את מיקום הבורג העצמו שמחזיק את הצפצפה (בצד האחורי של גלגל ההגה). אתה צריך לפרק את 2 הברגים האלה ואז תוכל להוציא את הלחצן של הצופר. בתמונה 2 אתה צריך לשחרר את האום כדי לפרק את גלגל ההגה ממיקומו. בתמונה שלישית אתה מפרק את 3 הברגים שבתמונה ומוריד את הפלסטיק התחתון.
בתמונה 4 אתה מפרק את 2 הברגים (ראה את מיקום המברג, הברגים מוסתרים ונפתחים בדיוק כמו שמסומן בתמונה) ומוריד את הפלסטיק העליון. בתמונה 5 סימנתי לך את מפתח אלן באדום, איתו אתה משחרר את הבורג שמחזיק את המנגנון האיתותים ומושך את כל המנגנון החוצה.

הרכבה בסדר הפוך.

בהצלחה, אתה יכול להתקשר אלי, אני ייכוון אותך.

nintech 18-06-10 17:45

תודה , היום בערב ננסה אני אעדכן

Lexxxa 18-06-10 17:52

עוד טיפ. לפני שאתה מפרק את גלגל ההגה תיישר את הגלגלים! לפני הורדת גלגל ההגה תזכור באיזה מצב הוא היה ובסוף תרכיב באותו מצב!

nintech 20-06-10 23:21

זהו סדירנו P:
נסענו לקרני שומרון שנמצא ליד כפר לאקף , בדרך עברנו כפרים ערביים חח משהו עצבני.
הרכבנו והכל עובד פיקס.
תודה על ההסברים
כמובן תודה לאלכס התותח שעזר לי ברכישת הרכב , ובהרכבת הידית , אה והוא גם נהג תותח - והכל בחינם !
קיצור אין עליו , מומלץ בחום ♥

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 11:59.