![]() |
מנוע של הגה
שלום חבר'ה..
ברשותי פונטו SX 60 2001. נדלקה לי הנורה של ההגה ברכב, וכבתה (ההגה קשה וחזר לעצמו). במוסך אמרו לי שצריך להחליף מנוע של ההגה.. בסביבות 2500 ש"ח. האם יש לכם מושג אם זה נובע ממשהו אחר? האם יש מנוע של הגה כזה משופץ ולא חדש ואיך משיגים? בברכה, עומר |
מנוע להגה כח חשמלי
למיטב ידיעתי אין מנוע כזה משופץ אך ניתן להשיג משומש מפרוקי רכב וזה צריך להיות בהפרש מחירים כדאי ועם אחריות כי לא ידוע כמה זמן מנוע משומש יפעל ללא תקלות.
יש כאלו שנסעו הרבה ק"מ ללא תקלה ויש כאלו הנוסעים מעט ויש להם תקלה. המלצה כללית לשמירת אורך חיי מנוע הגה הכח החשמלי: למנוע ממנו שיפעל בעומס גבוה הנובע מסבווב ההגה עד הסוף ובהשארות ארוכה במצב זה וכמו כן הקפדה על לחץ אויר תקין בגלגלים, כי כשחסר אויר חיכוך הצמיגים עם הכביש גבוה והעומס על מנוע ההגה גדול יותר ועלול לקצר את חייו. מהיכן אתה בארץ?. בברכה - רפי לין :) |
אזור חדרה..
יש מישהו באזור שאפשר להשיג זאת? האם מומלץ לרכוש חדש? העלות מאוד גבוהה עבורי.. וזהו שיקול חשוב. תודה מראש. |
כמה פעמים זה קרה ?
האם יש בעיות חשמל אחרות ברכב ? בן כמה המצבר ? |
אני חושב שלאור הכמות המדהימה של הודעות בנושא בעיות הגה הכח החשמלי בפונטו ספייס שמפורסמות כאן או בפורומים אחרים שכבר כדאי לעשות שרשור דביק בנושא.
נ.ב.: מחשבה פרועה - תביעה ייצוגית בנושא ? |
אין בעיות חשמליות.
מצבר בן כמה חודשים, דנדש. מה מומלץ לעשות? |
אם אתה מאזור חדרה יש לי חשמלאי רכב שעבד שנים במסך פיאט מורשה, יש לו בית עסק הנקרא "אלקטריק רכב" באזור התעשייה הדרומי של חדרה ליד אליאנס, הוא גובה באזור ה-1800 ש"ח כולל עבודה על התיקון, שמו קובי חזן והוא אדם ישר אמין ומקצועי ביותר. כמובן שהוא מתקין מנוע חדש.
|
והטל' שלו הנם 04-6225774 או 057-7599081 ונא מסור לו ד"ש ממני.
בברכה - רפי לין :) |
תודה רבה על העזרה.. :)
|
חבר'ה...
החלפתי למנוע משומש, מקווה שלא ימות עוד חודש... (יש אחריות 3 חודשים). עלות כוללת של כ - 1000 ש"ח עם עבודה. האם תוכלו לומר לי היכן ניתן להזמין זאת מ - EBAY (הבנתי שהעלות היא כ - 77 $)? כלומר מהו חלק הפריט בדיוק, מק"ט וכו'? תודה, וגמר חתימה טובה לכולם. עומר |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 23:21. |