![]() |
קביעת מפגש!!!
שלום,
לאחר צעד בניית האתר - בית לבעלי פיאט וחובבים,הגיע הזמן לקבוע מפגש. המפגש יקבע לתאריך מוסכם בין כל החברים ולא יתקיים לפני ה-15 ביולי, משיקולים מובנים.. אתם מוזמנים להגיב בהמשך השירשור ולציין את התאריך השעה והמיקום שנוח לכם (בנוסף להצבעה במשאל). במידה ויהיה תאריך המקובל על פי רוב ויהיו פחות מ-15 חברים אשר יגיבו בשרשור זה, המפגש ידחה לתאריך בעדיפות שניה - המאוחר יותר מזה שנבחר. שתהיה לכולנו התחלה נעימה ובהצלחה. |
אני מעדיף להיפגש בימי שבת בשעות הבוקר, בנתניה וצפונה ממנה.
|
גם אני מעדיף בימי שבת כמובן.
וכמה שיותר צפונה . (לכיוון טבריה... :wink: ) |
צטט:
|
שישי,שעות הערב בבקשה
יש כאן שומרי שבת?אם כן אז גם אין בעייה בשבת בערב.לי יותר נוח בשישי פשוט.
אה! ואם אפשר באיזור חיפה... אין גם בעייה דרומה יותר רק לא באיזור ת"א-טירוף לנהוג שם.אני לא נכנס לעיר הזו עם רכב יותר בחיים שלי. |
מפגש
מתאים לי דווקא מפגש על שפת הכנרת... מאוד אפילו :D
בכל מקרה, אני לא יכול להפגש בשבתות (דתי)... צביקה |
מפגש
מכיון שיש שומרי שבת נראה לי שעל החילוניים להתחשב בהם כדי שנפגש כמה שיותר אנשים, כך שעדיף ביום שישי.
מבחינתי כל יום שישיש מתאים. בברכה - רפי לין :) |
גם מבחינתי שישי מתאים, רק כמה שיותר לכיוון באר שבע....
|
גם אני בעד ימי שישי,
אבל באזור המרכז. אני מוכן להתפשר על גבולות גזרה של נתניה-יבנה. |
שלום,
אם נסתכל על הסקר בעמוד הראשי נראה: 12 צפון- 7 נתניה, כמה שיותר צפונה. 10 מרכז - 6 מרכז, 4 ראשל"צ. 2 דרום. 1 לא משנה. הסקר בראש העמוד עומד כרגע על 2 בשבת 4 בשישי (נעזוב לרגע את התאריכים). כמה קריטי למצביעי אזור המרכז להגיע לאזור נתניה? אם קריטי מה דעתכם לערוך מפגש בן שעה(+) באזור המרכז ולאחר השעה חלק ימשיכו לאזור נתניה ויפגשו עם הצפונים. אם זו בעיה מבחינת דלק אין בעיה לחבור לאחד החברים (אליי) ולהצפין מעט. כיוון שה"רוב" (4 :D ) הצביעו בשישי ואנחנו מעוניינים ששומרי השבת יגיעו, נערוך את המפגש בשישי ובשעה הגיונית. אנא הביעו את דעתכם. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 07:34. |