![]() |
מפגשים קבועים למועדון פיאט
לאור השרשורים האחרונים לגבי קיום מפגשי המועדון אחת לשבוע, הוחלט כי המועדון יקיים מפגשים רשמיים אחת לחודש.
המפגשים הרשמיים יתקיימו בסמוך למועדון אלפא רומיאו ברחוב יוחנן הסנדלר 1 הרצליה, במגרש שמול קפה מצדה (מפה) בכל יום שישי הראשון של כל חודש. הנהלת המועדון רואה ברעיון המפגשים השבועיים צעד מבורך ואינה מתכוונת להתערב בקיום ומיקום מפגשים אלה (אלא אם מתנגש באירוע שהמועדון לוקח בו חלק), אך מצפה מהיוזמים להתחשב בדעת החברים המעוניינים להפגש באותו סופ"ש. מפגש המועדון הקרוב יתקיים ביום ו', 7.5.10 בשעה 16:00. כסיפתח למפגש הצמוד לאחות האיטלקיה הוזמנו ע"י שי ורד, יו"ר מועדון אלפא, להשקת אלפא T.S 2000 GTV, שנת 79 שבבעלותו. להתראות, הנהלת המועדון. |
איזה יופי :).
עכשיו צריך למצוא יום לנקות את האוטו ולהחליף לו פילטר דלק. |
יופי ,לדעתי מקום ממש טוב.
|
מפגש חודשי
זה מצוין וקל לזכור כי זה בכל יום שישי הראשון בכל חודש והמיקום הנו באמצע ומאפשר גם לצפוניים וגם לדרומיים להגיע וללא סיבוכים של תנועה עירונית.
להתראות במפגש. בברכה - רפי לין |
רפי הגיע הזמן שתרכוש רכב אספנות לתפארת מדינת פיאט:D
|
איזה באסה כבר שלוש מפגשים ברציפות שני לא יכול להגיע כי זה נופל בשבת שאני סוגר :(
מקווה שיצא לי גם לבואו . |
אני לא חושב שאני יכול/רוצה להגיע, גם עם זה פעם בחודש.
למה ? מי קובע שזה המקום ? "סמוך למועדון אלפא רומיאו ברחוב יוחנן הסנדלר 1 הרצליה" |
אני גם לא מבין, איך בכלל הגענו להרצליה? איך התקבלה ההחלטה על המיקום?
|
שלום,
הנהלת המועדון מצאה לנכון לקיים את המפגשים בהרצליה משיקולים לא מעטים, המרכזיים שבהם: - נוחות הגעה לחברים מהצפון (אמנם פחות מאיקאה). - רצון לרכז את הרכבים האיטלקיים במקום אחד. - בהקשר לסעיף הקודם, רצון לשיתוף פעולה עם מועדון אלפא. |
תבורכו על ההחלטה בהרצליה ועל זה שזה פעם בחודש.
מגיע ובגדול למפגש ב7.05 |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 18:38. |