![]() |
חלונות חשמל הפסיקו לעבוד (ספייס 2001 ELX ידני)
שלום רב.
לפני כמה ימים שמתי לב שכשאני מרים את חלון הנהג יחד איתו עולה באיטיות החלון שליד הנהג (שניהם חשמליים). והיום באופן מפתיע שני החלונות מסרבים לרדת. כאשר אני לוחץ למעלה נשמע צליל של ממסר בדלת ובלחיצה למטה כלום לא קורה. בדקתי את הפיוזים של החלונות כולם תקינים, כך שנכון לכרגע אני לא יודע מה לעשות. תודה. |
חלונות חשמל
צריך לגשת אל מוסך שמתמחה בפיאט, יש לו השרטוט החשמלי של המע', ידע טכני ורצון לחפש ולאתר התקלה.
שיטת הבדיקה הנה ע"י הזנה ישירה בחשמל של כל מנוע חשמלי בדלת ובדיקתו. אני חושד שהארקת בית המתגים, שנמצאת מתחת לדשבורד בצד ימין, אינה טובה או שבית המתגים עצמו פגום. נא עדכן בממצאים ותוצאות. בברכה - רפי לין |
תודה על התגובה המהירה, אגש מחר על הבוקר.
האם יש לך המלצות למוסך באזור באר שבע? |
מוסך בב"ש
יש רק מוסך אחד, מורשה היבואן, בב"ש וצריך לקוות שהוא מקצועי, טוב והוגן.
בברכה - רפי לין |
כמובן שנשמח אם תחזור לומר לנו אם הוא אכן מקצועי טוב והגון
|
אז ככה פניתי לחברה שאני סומך עליהם בבאר שבע ("צמרת" חשמלאות לרכב), מדובר על חברה אמינים והמחירים מאוד סבירים. אחרי שעתיים של נבירה במבוכי צמות החשמל המפסקים והפיוזים הם מצאו שהכל תקין.לאחר מכן נשאלתי אם יש לי מרים שמשות עם האזעקה (משהו שהייתי בטוח שאין לי היות והחלונות לא עולים עם האזעקה) אבל הסתבר שהיה לי מרים שמשות עם האזעקה מהבעלים הקודמים שלא הייתי מודע אליו היות והוא לא עבד אף פעם, הם ניתקו אותו וחיברו את החלונות שלא דרך האזעקה.
הכל עובד מצוין עכשיו. רפי תודה על העזרה! |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 05:48. |