![]() |
מצב סרקולציה לא עובד במזגן
שלום לכולם
יש לי בעיה . קודם כל כמובן חשוב לציין הרכב הוא טמפרה SLX 1600 שנת ייצור 1994 המזגן הוא מזגן מהרכבה מקומית ישראלית תוצרת חברת "אוטו קור". במזגן הספציפי מתחת לידית בלם היד נמצאים 2 כפתורים , כפתור אחד מפעיל\מכבה את המזגן. כפתור שני מעביר למצב אוויר חיצוני\עירבול סירקולציה. מה שקרה היום שמצב הסירקולציה הפסיק לעבוד והמזגן עובד רק על אוויר מבחוץ. הכפתור של הסירקולציה כביכול מראה שהוא עובד (על הכפתור יש נורה אדומה שכשזה לחוץ שזה אומר סירקולציה הנורה עובדת) אבל הוא לא באמת עובד . בקיצור הבעיה היא שמצב סירקולציה לא עובד בכלל . מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לכל סיוע |
אולי קצר/נתק בחוטים? תוציא את הכפתור ותבדוק את זה קודם כל אם לא כאן הפיתרון תתחיל לנבור באזור המאוורר אולי שם יש נתק או שפשוט הגיע הזמן לקרוא קדיש..
|
לפי מה שאני מנחש מההודעה שיש טריס חשמלי שאתה מפעיל אותו בלחיצת כפתור
ולא ידני כמו חלק מהמכוניות אז ככה אולי הטריס מלוכלך דבר שמונע ממנוע להיסגר בגלל אבק וזה מאוד נפוץ או שהמנוע החשמלי התקלקל ולכן הוא לא נסגר והכפתור מראה לך שאכן עובד גש למקום מזגנים מומחה ויעלה על התקלה כי קשה לתקן לבד בלי ציוד מתאים |
מיחזור אויר
גש אליו: http://www.musach.co.il/details.asp?id=76
בברכה - רפי לין |
הזז ידני את התריס
למצב של סירקולציה ,וקבע אותו שם.אויר חיצוני ניכנס דרך החלון.
|
איך אני עושה את זה ידנית?
הרי אצלי זה מזגן של אוטו קור ולא מקורי של פיאט וחוץ מהכפתור אין דרך אחרת. אשמח אם תסביר לי איך אני עושה את זה ידנית |
אצלי זה מיזוג מקורי
והתרים נימצא מעל רגלי הנוסע,וצריך לפרק פן איורור,חכה לתגובה של רפי שמכיר גם את המ"ע אצלך.(אגב רפי ,יש מצב שאים אני מוסיף ונטה ליפני הרדיאטור מיזוג,יהיה קרור מספיק לגז והלחץ לא יעלה והונטה מנוע לא תיפעל כשהמזגן פועל?).
|
צביקה בלי קשר לנושא איזה סוג אוטו זה שבצבע צהוב נראה חמוד לאללה
|
המכונית הצהובה
זאת פיאט 127L משנת 1979 (רכב אספנות) שצביקה שיפץ אותה ומחזיק בה.
בברכה - רפי לין |
הייתי אצל אשר מיזוג ברחוב העמל
הוא החליף לי איזה ברז אבל הבעיה נשארה. לא יודע מה לעשות הסרקולציה לא נכנסת לעבודה |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 16:28. |