![]() |
ירידה בטורים בזמן עצירה ברמזור
שלום לכולם,
לפני חודשיים עשיתי ראש מנוע בפונטו 2002 אוטומטית שיש לי. הבעיה היתה בזמנו בתרמוסטט שנשאר חצי פתוח / חצי סגור. ממליץ לכל מי שהמחוג טמפרטורה זז מהמרכז, גם אם לכיוון מטה ללכת מיד למוסך !! חבל על הנזק לראש מנוע. לפחות, אפשר להתנחם שהנזק היה קטן - לא נדרשה קדיחה וחריטה של הראש, אלא רק יישור שטח. בכל מקרה חודשיים אחרי, מופיעה תקלה אחרת. לפי דעתי לא קשורה בכלל לראש מנוע בזמן עצירה ברמזור הטורים בדרך כלל על 800 - 900. עכשיו הם יורדים לפעמים ל - 600 ואז מיד לפני שהרכב נכבה חוזרים ל - 900. התקלה משתחזרת כמעט בכל רמזור. יש למישהו רעיון ממה הדבר יכול לנבוע. אשמח לתגובות שלכם. תודה מראש, שלומי |
*** שלב ראשון תעשה ניקוי למנוע צעדים ואחרי זה נתקדם הלאה...
|
ניקוי בית מצערת יהיה ככל הנראה הפתרון.
חפש ב"פרוקייטים" בשרשור הדביק של פונטו MK2. |
היום ראיתי שיש רעידות קלות גם בנסיעה מחוץ לעיר כשנותנים יחסית הרבה גז.
כאילו למנוע קשה לסחוב ואז הוא מתגבר על זה. אתם לא חושבים שמדובר בחוטי הצתה ? שלומי |
תעשה בבקשה את הבדיקה הבאה,
תעמוד בניוטרל עם אמברקס מורם, תפמפם את דוושת הברקס (עד הסוף וברציפות) 4 פעמים לאחר מכן, אתה רואה נפילה בטורים? ערן |
דודי, הוצאת לי את המילים מהפה.
|
לפותח השרשור shlomina כשאתה עומד ברמזור ומאותת או מפעיל 4 וינקרים אז יש לך גם נפילה של טורים?
תבדוק את זה. ערן בידיוק אבל בידיוק מה שיש לי ברכב את ראית במיפגש האחרון תאמין לי אני אני סובל מיזה כבר שנה! גם לי יש את אותה הבעיה כשמתקרבים לעצירה ברמזור או סתם אפילו בפקק אז הטורים יורדים ושומעים את המנוע "מגרגר" כזה. ניקוי בית מיצערת (מנוע צעדים) לא עוזר נוקע פעמיים ולא עובד! במידה ואתה מצליח לפתור את הבעיה תעדכן אותי. |
lrl23 הבעייה אצלך יותר רצינית ואולי אפילו שילוב של שתיי בעיות.
אני כרגע לא כל כך מתייחס לבעייה שיש גם לי בגלל הלימודים, אבל באפריל נתחיל בחפירות למצוא את מקור הבעייה. שבת שלום ערן |
מה אני יכול לומר חוץ מיזה שאתה ת ו ת ח !!!!
|
היי,
תודה רבה על התגובות. עוד לא בדקתי את מה שהצעתם. אני יכול להגיד שהפעלה של מזגן מחמירה את התופעה משמעותית, עד כדי כיבוי האוטו אפילו. אני מניח שהפעלת וינקרים תעשה את אותו אפקט. יש למישהו רעיונות נוספים ? אני שוקל ללכת לשמשון ביום ראשון בבוקר. שלומי |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:29. |