![]() |
קליק בזמן סיבוב של ההגה - ספייס 2003
יש לי פיאט פונטו ספייס 2003
בזמן סיבוב נשמע ומורגש קליק מההגה, יש למישהוא מושג מה זה. תפוחים, מנוע הגה כוח ו"כו |
דפיקות בהגה
מכיוון שמדובר במע' בטיחותית, גש בהקדם לבדיקה אצל חיים ב"מוסך פיאט שמשון" שנמצא לידך: http://www.musach.co.il/details.asp?id=60
בברכה - רפי לין |
למה יש פורום ?!
בשביל שיהיה אפשר להתייעץ לפני , הכי קל ללכת למוסך , ולחכות שהמוסכניק ינפיץ בעיה , גם אם אין כזאת . (לא כולם ככה , אבל יש המון כאלה ! ) . שמע אם אתה שומע את הרעש מכיוון ההגה , תשלול את האפשרות של תפוחים . . . תפוחים זה נקישות שנשמעות מבחוץ . יותר סביר שזה המנוע של ההגה כוח . הקליקים הם חזקים או משו כזה בקטנה ? נאור. |
כשחיפשתי רכב לזוגתי, נתקלתי בכמה ספייסים שבהם היה רעש של קליק ממוט ההגה (מעין רעש של מיסב רופף שגורם לקפיצה), כמובן שחששתי מבעיית הגה כלשהי. בזמנו חיים משמשון (או אחד המכונאים שם, הזכרון שלי לא משהו) אמר לי שהבעיה היא במוט ההגה ושקיים פתרון לנושא. חיזוק של משהו שם כמדומני.
בכל מקרה הייתי מציע לקפוץ למוסך, כפי שאמר רפי. חלקי בטיחות, במיוחד הגה, לא מזניחים. 5 דק' במוסך אמין ומקבלים תמונה מלאה ונכונה של הבעיה. |
דפיקות בהגה
ואין מישהוא שמסוגל לאבחן במדויק דבר כזה דרך המסך והמקלדת.
לא כל מוסך מנפיץ סתם תקלות. בברכה - רפי לין |
לכל המגיבים תודה, אם זה לחזק משהוא במוט ההגה אז זה נשמע מעודד, קופץ למוסך בהזדמנות הראשונה
|
דפיקה בהגה
למען השקט הנפשי והבטיחות, שלך ושל אחרים, אל תחכה להזדמנות אלא גש מייד לבדיקה ראשונית.
בברכה - רפי לין |
בעיה דומה אבל שונה
היי
אצלי הקליקים מורגשים בחלק התחתון כאשר אני מסובב את ההגה מצד לצד כמו כן מרגישים אותם גם כשהאוטו עולה על במפר או סתם מהמורה קטנה על הכביש שומעים דפיקה חזקה. אבקש את החוו"ד שלכם לפני שאגיע למוסך כדי שלא "יעבדו עלי" |
בחלק התחתון של מה?
|
בעיה דומה אבל לא בדיוק
בחלק התחתון של הרכב (אני ממש מרגיש דפיקות ברגליים)
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:10. |