![]() |
ישור קו ספייס 2001 טיפ' 16V
אז ככה האוטו עומד כל 142000 קניתי אותו לפני 5 חודשים ורוצה לעשות לו ישור קו קניתי עם 139
שמן מנוע איזה צמיגות ואיזה חברה? פילטר אוויר איזה חברה? פילטר שמן איזה חברה? פילטר דלק איזה חברה? פלאגים בוש או NGK וגם דגם יעזור לי? פילטר למזגן? מים פארפלו אני יודע. בלמים קדמיים איזה חברה הרפידות? ניקוי בית מצערת גם יעשה בטיפול יש לציין שאת הטיפול אני וחבר נבצע ולא במוסך. על מה עוד ממליצים ? (טיימינג ומשאבת מים נעשה במועד מאוחר יותר) הצריכת דלק דיי גבוהה משהו כמו 1 ל10 ממה יכול לנבוע? האוטו סוחב וההילוכים לא מחליקים. הטורים לפעמים קצת רוקדים בין 800 ל900 סל"ד כשמניעים את האוטו קשור לבעייה או שהניקוי בית מצערת יפטור את זה? (נעשה ניקוי כשקניתי את האוטו) |
חיפוש עשית?
לדעתי על כל מה ששאלת תוכל למצוא תשובה. |
ההילוכים לא יכולים להחליק כי - אין לך "הילוכים". בגיר רציף אין מושג של "הילוך", אלא יחס, ויש אינספור מצבי יחס שונים שהתיבה מתאימה לפי המצב בשטח.
בנושא צריכת הדלק - ציינת חיפה, מה שאומר המון עליות, פקקים ונסיעה עירונית - 1:10 נשמע הגיוני. אם 1:10 מתרחש בנסיעה בין עירונית (ואני לא מתכוון לנסיעה בין חיפה לקריות - שזה שקול לנסיעה עירונית לכל דבר עם כל הרמזורים והשינויים שעשו בכבישים), אזי יש באמת בעיה שצריך לבדוק. |
אני אכן גר בחיפה אבל רוב נסיעותיי הן בכביש 58 עד לעבודה שזה משהו כמו 10 קמ כל כיוון ורוב הדרך אני נוסע 90 100
(כרגע המד דלק מראה כרבע והמד ק"מ על 350 ק"מ יש לציין שגם נעשתה נסיעה לעפולה באותו טנק .(אני תמיד ממלא פול טנק) ועשיתי חיפוש אבל לא מצאתי שמות של חברות לחלקים שחיפשתי. |
צטט:
|
שבת שלום ותודה על התשובה .
רציתי לדעת מה הכוונה לעשות כמו שצריך? מפרקים מנקים עם ספריי ומטלית ומחזירים לא? רציתי לשאול עוד שאלה כשמתחילים נסיעה אז הרכב מתקתק ולא מתחיל חלק(כמו גמגום כזה) אבל כשהוא עובר הילוך בערך מעל 20 קמ"ש זה מפסיק והוא נוסע חלק זה קורה בד"כ כשהוא קר ממה יכול לנבוע..? |
יש לי שאלה האם הפילטר של השמן גיר הוא אותו דבר כמו הפילטר שמן מנוע?
איפה נמצע הפילטר דלק חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי. הרמתי את האוטו ושמתי לב כשמסובבים את הגלגל הקדמי יש מין חופש כזה (האוטו נמצע בפרקינג P )חופש של משהו כמו 5 סמ (אם אפשר בכלל לבטא בס"מ חופש)האם תקין או שמשם נובע התקתוק. כמו כן שמתי לב לגומיות על המשולש שכבר התייבשו השאלה שלי האם אפשר להחליף רק את הגומיות כי אפשר לפתוח את החלק שלהם עם 2 ברגים? נבדקו הברקסים הקדמיים ויש הרבה בשר והצלחות במצב טוב. הוחלף פילטר מזגן שהיה מקורי של הרכב ומטונף. |
לא מחליפים בד"כ פילטר שמן גיר.
|
הגומיות על המשולשים הינן גומיות מוט מיצב וניתן להחליפן. לא יודע עלויות.
פילטר דלק, אל תחפש כי לא תמצא. פילטר הדלק בדגמי הספייס נמצא בתוך המשאבה ולא מחליפים אותו. פילטר שמן, מקורי בלבד או של יצרן איכותי. חשוב לדעת כי בפילטרים זולים אין שסתום חד כיווני מה שגורם לשימון לא טוב בתחילת ההנעה של הרכב. פלאגים - בצע חיפוש. ישנו שרשור מרוכז של דגמי הספייס. ניקוי בית מצערת - תזדקק לבוקסה כוכב (E) במידה 12 כמדומני. חפש בלינקים שבשרשור הדביק, ישנו הסבר אילו כלים דרושים ומה תהליך העבודה. צריכת דלק גבוהה? 1. חיישן טמפרטורה 2. תרמוסטט תקול 3. לחץ אוויר נמוך כמובן שישנן עוד כמה אופציות. ישר קו ואז בדוק מה קורה. |
אוקיי אז ככה בטעות הוחלף הפילטר של הגיר בפילטר שמן ורציתי לדעת אם אפשר להשאיר אותו אם הוא מתאים(הרי אין כל רע בהחלפת חלק ישן ) טעות בזיהוי . הפילטר שמן שנקנה מקורי לא התחליפי.
אשמח לתשובה מהירה על זה כי לא רוצה לנסוע באותו אם זה לא תקין. פלאגים הוחלפו לNGK לאותו דגם שהיה באוטו. לא זוכר את הדגם. את הפילטר דלק אני יחזיר. והניקוי בית מצערת בוצע בפעם השנייה פורק נוקה והוחזר הפעם לא היה כל כך הרבה לכלוך הספיק רק להתיז את החומר והוא התנקה לאחר מכן העברתי מטלית רק כדי לסלק את הלכלוך של החומר, בפעם הקודמת היה פיח דבוק שהיה צריך לשפשף קצת עם המטלית . מה ששמתי לב זה שהרעידות פחתו אבל עדיין קיימות בין 800 ל850 אפילו פחות הוא לא מגיע אפילו ל850 ממש רעידה קטנה אבל רעידה המנוע לא עובד ממש חלק. |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 13:27. |