מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פורום הגראז' (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=51)
-   -   בולמים קדמיים לפונטו HGT (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=854)

31-08-06 19:04

בולמים קדמיים לפונטו HGT

היי אני צריך עזרה אני מחפש לחבר טוב בולמים קדמיים לפונטו HGT במחסן המרכזי כרגע אין וגם לא יהיה בזמן הקרוב הבעיה היא שהרכב עומד בגלל בולם שבור לכן הדחיפות. ניסיתי להשיג גם בולמים חילופיים כמו בילשטין למשל אבל גם זה עם הזמנה וזה לוקח בערך חודש וחצי. האם למישהו יש רעיון מאיפה אפשר להשיג זוג בולמים קדמי לפונטו HGT.
תודה מראש אורן.

31-08-06 19:36

תוכל לנסות בכל אחת מהסדנאות.
ספויילד, פיט-סטופ וכו'

אתה מחפש בולם מקורי, או משהו יותר איכותי?

31-08-06 19:44

גדעון תודה לך אני ישמח אם תיתן לי טלפונים של הסדנאות האלה. לגבי השאלה שלך אני מחפש כמובן מקורי אם יש אבל בחברה אין והמשלוח הקרוב יכנס רק בעוד חודש אם יש בולם יותר איכותי זאת גם אופציה אבל בולם פחות איכותי מהמקורי זאת אופציה שלא באה בחשבון.
העניין הוא שאני צריך זוג בולמים במיידי כי בכל מקום שאני בודק אז זה הזמנה וצריך להמתין הרכב עומד כבר שבוע וזה בעייה להעמיד אותו עוד חודש לכן הדחיפות.

31-08-06 20:38

אין במוסך המרכזי=אצל היבואן?

בן כמה האוטו שלך?

למיטב ידיעתי היבואן חייב לפי החוק להביא את החלק תוך 7 ימי עבודה !

אין דבר כזה שהמשלוח הבא עוד חודש !!!

אם הכנסת את האוטו למוסך המרכזי או לכל מוסך פיאט מורשה ופתחו לך כרטיס עבודה על בעיית בולמים ואמרו שאין להם ותחזור עוד חודש - אז הם עוברים עבירה על החוק

אם רק התקשרת לשאול כדי לקנות וזה מה שאמרו לך - אני מניח שזה בסדר.

ניסית לברר אצל מ.י.ר אצל נחום סודאי, אצל יבואני בולמים ?

31-08-06 20:49

ספויילד בע"מ שיפורי רכב, יגאל אלון 124, תל אביב.
טל: 054-7720866 - 054-7720860 - 050-8677030
נלקח מהאתר שלהם.

פיט סטופ
המסגר 11 ת"א 03-6884836

בבקשה :)

31-08-06 21:12

גדעון תודה רבה על הטלפונים אני יבדוק מחר.
לגבי השאלות של student אין את הבולמים במוסך המרכזי לגבי ה 7 ימים שהם חייבים להביא את החלק זה לא כל כך מדויק אף יבואן לא הולך לפי החוק הזה ולהלחם בזה זה להלחם בטחנת רוח הבולמים יגיעו רק בעוד חודש וזאת התשובה.
לגבי מיר חלפים והשאר גם להם אין. אין בעיה להזמין בכל מקום אבל המינימום זה חודש אספקה ואני צריך את הבולמים במיידי זאת הבעיה.

31-08-06 21:27

אין דבר כזה

החוק הזה קיים לא כדי שיצפצפו עליו. הדבר האחרון שסמל"ת עכשיו צריכים זו כתבה שלילית על רקע צפצוף על חוק צרכני ברור. נכון שזה לא יעזור לך אבל אתה ממש יכול לפגוע בהם אם תביא את הסיפור לפרסום ואני מבטיח לך שב- YNET מאוד יאהבו את הסיפור.

עדיין לא ענית האם האוטו היה במוסך ונפתח לו כרטיס או שרק ביררת בטלפון ושלחו אותך "לך חפש".

אם האוטו היה באמת במוסך ועדיין שלחו אותך לחכות אז תנסה ביום ראשון להתקשר לשירות הלקוחות ותנסה לדבר עם אלי גרשון מנהל השירות - אדם חביב למדי. אולי תנסה להגיע למנהל המחלקה הטכנית עצמה - (איתן בן ארי?).

01-09-06 00:15

בולמי זעזועים

נא כתוב את מס' השלדה של במכונית ואני אברר במחסן המרכזי של פיאט אם במקרה ומתי נופק למישהוא מהמוסכים שלהם בארץ ואולי שם יש במלאי.
איתן בן ארי הנו מנהל אגף השרות בסמל"ת (אם הוא עדיין שם).
בברכה - רפי לין :)

01-09-06 04:52

היי רפי תודה על העזרה מדובר בפונטו HGT שנת 2001 מספר השלדה הוא 00146344.
המק"ט של החלק המקורי הוא 46755678.

01-09-06 09:02

למה לקנות מקוריים? :o

שישקיע ויקנה Koni או בילשטיין - הוא יהנה מהאוטו עוד יותר :twisted:

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:28.