![]() |
התייעצות לגבי קניית מחשב נייח
הציע לי המוכר מחשב שאלה הנתונים שלו :--
מעבד INTEL C2D 7500 לוח אם MB INTEL G41 זיכרון RAWN 2GB דיסק קשיח HDD 320 GB DVD RW-LG מחיר 1500 (רק מחשב בלי מסך ותוספות) מה דעתכם הנתונים האלה מספיק טובים?. השימוש שלי במחשב הוא לרוב גלישה.שירים.סרטים. קצת משחקים לאח הקטן כמו פיפא .. לגבי כרטיס המסך הוא אמר לי שמגיע עם הלוח כרטיס מסך פחות ויותר טוב את האמת שלא הבנתי. הציע לי אם אני רוצה לשדרג אני יכול לשיםף- GF512MB במחיר 200 שח או GF1GB במחיר 300. מה דעתכם לשדרג ואם כן לאיזה?. תודה מראש |
מחיר לא רע , אל תשדרג כלום . יחזיק לך מה שאתה רוצה לפחות שנתיים . מה שחסר לי זה איזה מערכת הפעלה .?
|
הוא לא יריץ לך סרטי HD כמו שצריך לדעתי.
|
לגבי מערכת ההפעלה אני שמחליט מה דעתכם איזה מערכת לבחור שהוא יתקין.?
|
צטט:
|
כן, אבל אם הוא מכוון לזה, חבל סתם לרכוש לוח אם עם כ.מסך On Board.
|
היום עם הלוחות שיש עם כ.מסך מובנה אפשר להיות שקטים. קיימים לוחות שמסוגלים לשדר HD 1080P ללא בעיה מיוחדת עם כרטיס מובנה.
בכל מקרה, במיוחד במצב של הבחור, הייתי שוקל לרכוש לוח עם כרטיס מסך מובנה ואם יגלה בעתיד חולשה בנושא הזה אז ישקיע. |
כול מחשב היום יריץ HD! אני ממליץ על מפרט שהוא הרבה יותר חזק ואפילו יודע להריץ משחקים בצורה סבירה
מעבד : AMD X2 240 AM3 לוח אם : GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H זכרון : CRUCIAL 2GB DDR3 1333MHZ כונן קשיח : WD 320GB S.ATA צורב : LG DVDRW X24 S.ATA מארז : מה שתרצה ספק : HEC 300W כול זה יעלה כ 1600 ש"ח עם מארז פשוט בלוח אם יש כרטיס מסך HD4200 !!! |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:14. |