![]() |
נורית תקלה בהגה- ההגה נהיה קשה מאוד, מה זה אומר?
שלום לכולם.
השבוע התנעתי את האוטו (ספייס 01) ופתאום ככה, בלי שום סיבה נראית לעין ההגה נהיה קשה וכבד מאוד, הייתי צריך להפעיל כוח בשביל לסובב אותו ולהוציא אותו מהחנייה. שמתי לב שנורת ההגה דולקת, רק הנורה של ההגה (כיתוב ה-city היה כבוי). בדקתי בספר מה זה אומר וכמובן שהיה כתוב שזו תקלה בהגה החשמלי. כיביתי את האוטו והדלקתי והנורה שוב דלקה. נסעתי איתו, עשיתי כמה סיבובים (היה קשה) ונאדה, כל הזמן הנורה דולקת. שמתי את האוטו בחנייה ואחרי שעה כשהתנעתי שוב, הנורה כבר לא דלקה וההגה חזר לקדמותו. 1- מכירים את התקלה? 2- ממה זה נובע, מה זה אומר? 3- האם זה קשור לכך שמי אחרי ההתנעה הראשונה הפעלתי את כפתור ה- city? משהו שם נתקע בגלל זה? 4- יותר חשוב, האם אני יכול להיות רגוע עכשיו שזה חזר לקדמותו? חשוב לציין שפעם ראשונה שזה קורה. המון תודה לעונים, מקווה שתוכלו לעזור. |
בטח מכירים! :) --> כאן <--
|
1. חיפוש
2. חיפוש 3. לא. 4. אתה יכול להיות רגוע, אבל זה לא חזר לקדמותו. במוקדם או מאוחר תצטרך להחליף מנוע הגה חשמלי (עלות שבין 800-3000 חדש/משופץ) או להחליף חיישני מומנט במוט ההגה (גם כן לא סיפור כ"כ זול). בד"כ התקלה היא במנוע ולא בחיישני המומנט. |
קודם כל, תודה על תגובתכם.
יש בעיה עם החיפוש בפורום, לפני ששאלתי כאן עשיתי חיפוש בפורום וזה לא העלה תוצאות. רשמתי "הגה" ולא יצא כלום. Lexxxa, גם הקישור ששמת לי לא נפתח... איך אני יכול להגיע לאותו קישור ששמת לי? חשוב לי לקרוא על התקלה... מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה? Raanan בהסתמך על מה שכתבת, האם האוטו יכול להחזיק נניח עוד שנה בלי שהתקלה תשוב או שהיא עלולה לחזור כל רגע ואיתה גם ההוצאות הכבדות של טיפול? האם כדאי לי ללכת למוסך ולספר על מה שקרה? מישבודק את האוטו ישר יזהה את הבעייה או רק כשזה יקרה שוב? תודה רבה לכם. |
הצלחתי עם החיפוש, פשוט לא ראיתי שיש תגיות למטה ודרכן הצלחתי להגיע לנושא למרות שתוצאות החיפוש הראו על 0.
בכל אופן, היו 2-3 אשכולות בנושא, באחד נאמר שאפשר להירגע אם התקלה לא חוזרת, בשני נאמר שזה סימן מבשר רעות ושתקלות בדרך... יש עוד דעות בנושא? נראה לכם יש מצב שיהיה לי שקט בשנה הקרובה מהסיפור הזה או שזה עניין של זמן עד שזה יופיע שוב? במוסך ידעו לזהות את זה מעכשיו גם אם הנורה לא דולקת? תודה לכם. |
בן כמה המצבר שלך?
|
ההגה קשה
כאשר נורית האזהרה של ההגה דולקת ההגה נהיה קשה מאוד
זה קורה לי הרבה פעמים וכאשר אני מכבה ומדליק את האוטו זה מסתדר קניתי את האוטו לפני שבוע ובבדיקה אמרו לי שאין בעייה מכנית אלה חשמלית מה יכול להיות התקלה וכמה? מדובר בפונטו ספייס שנת 2001 SX אשמח לעזרה תודה |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 10:43. |