![]() |
[עזרה] בתצוגת מחשב הרכב-פיאט בראבו 09
שלום רכשתי לפני כשבוע פיאט בראבו 09,מנוע 1400 טורבו עם גיר רובוטי שישה הילוכים.
בגלל שזהו דגם חדש ספר הרכב באנגלית בלבד,ואני מתקשה בהבנת מסכי התצוגה של מחשב הרכב. יש המון מסכים,ואינני יודע בדיוק מהו כל מסך...אני רושם פה את שמות המסכים אשמח אם יתנו לי הסבר קטן עליהם... Dimmer speed beep headl senor trip a data autoclose units buzzer volume belt buzzer service passenger airbag בנוסף אשמח,למספר טיפים אוו אזהרות שחשוב שאשים עליהם דגש... יום טוב. |
אני לא יודע אם היו פה אנשים שיוכלו לענות לך, כי זה דגם חדש ואין הרבה מידע בנתיים.
איך תמונות וחוות דעת ראשונית אתה מוזמן לשתף אותנו. |
ברוך הבא למועדון חובבי המותג האטלקי
הסבר קטן עליהם...אני לא מכי הדגם עשיתי לך תרגום מאנגלית רק מידע כזה גש לסוות ומה חייבים להסביר לך בקוצר רוח על כל מקש ומקש אני מתפלא למהלא עשו את זה
Dimmer speed beepצפצוף מהירות(ישבמכוניות שאתה יכול לקבוע מהירות מסויימת ושאתה עובר אותהמצפצף לך) headl senor אני משער שזה חיישן אורות trip a dataזה קילומטראג' שמתאפס autoclose סגירה אוטומטית units buzzer volume זמזם הקול belt buzzer זמזם חגורה אני עושה לך תרגום מאנגלית serviceטיפול אם יש לזה מספרוהוא הולך וקטן ככל שאתה נוסע עד שמגיע לאפס סימן הגיע זמן הטיפול ושמה יסימו לך מספר חדש אני משער שהטיפול נעשה על 30000ק"מ passenger airbag כרית אוויר של נוסע ליד הנהג בקשה תעלה תמונות מבפנים ומבחוץ האוטו הזה ממש מדליק אותי כמה כ"ס?? טיפ תקשיב ממש אבל ממש ממש ממש תשמור על הנסיכה הזאת |
תודה רבה עזרת לי מעט...
אני בקרוב יעלה תמונות ...(אני מעט עסוק) האוטו הוא מנוע 1.4 טורבו,120 כ"ס(מרגיש מעולה על הכביש) אוטו באמת יפיוף-ואני אשמור עליו. תודה ויום טוב. |
ברא , אני קולט אותך מתכנן עליה בעוד שנתיים - שלוש :)
|
הלוואי
הלוואי :confused:ויהי לי אני לא אהסס לרגע לזמין את הרכב הזה ולהתענג בו :rolleyes:
בנתיים אמשיך למלא לוטו:wink: שמעתי שמישהו זכה לאחרונה |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:47. |