![]() |
איך אפשר לדעת אם מד הדלק מזייף? (אונו 93 70S)
בוא נגיד ככה
חרשתי על האוטו נסעתי ונסעתי הגיע כבר שנשאר 2 קווים לאדום (הקווים הקטנים לא האלה של הרבעים) הנורית הכתומה דלקה ודלקה בקיצור עצרתי תחנת דלק תידלקתי ב100 שקל שזה בלחץ 15 ליטר? והגיע לי המד רבע לפני הסוף האם זה הגיוני? הייתי 2 קווים לסוף! ונסעתי איזה שעתיים עם הנורה הכתומה כמה טנק דלק באונו 93 בכלל לפי הפירוט שיש באתר זה 42 אז לא כזה הגיוני שלא היה לי דלק ומילאתי ב100 שקל וזה הגיע לרבע לפני הסוף! היכן אני יכול לבדוק את המצוף ? אולי הוא זקוק להחלפה תודה רבה |
מד הדלק בכמעט בכל רכב לא מדוייק ב- 100%.
עצה שלי- אל תכניס ראש בריא למיטה חולה, עזוב את זה. יש לי רכב בדיוק כמו שלך, אותו דגם אותה שנה. לפני חצי שנה נסעתי 40 ק"מ כאשר מד הדלק הראה לפני האפס (!) והנורה דלקה רצוף. מה תגיד על זה? :) נ"ב לא מומלץ לעשות מה שאני עשיתי, אח"כ כמה ימים היו לי כיבויי מנוע וקרטועים בגלל שנסעתי על כל הג'יפה. |
כי זה משגע אותי!
המד מתרוקן מהר לאללה ! וכאילו אני ממלא כל יום באיזה 50 שקל ובקושי אני נוסע עם האוטו!!!!1 |
ככה לא בודקים צריכת דלק.
מלא טנק מלא, אפס את מד הק"מ, סע בכביש מהיר כ- 60 ק"מ על 90 קמ"ש ללא מזגן בהילוך חמישי. כנס אח"כ שוב לתחנת הדלק, מלא שוב טנק מלא. חלק את מס' הליטרים שנכנסו במיכל (רשום על הקבלה וגם על המשאבה) בכמות הק"מ שמראה המד המתאפס. גילוי נאות: אני אף פעם עוד לא עשיתי את הבדיקה, משום שרוב הנסיעות של הרכב הם בתוך העיר. אחרי הבדיקה- תחזור עם התוצאות. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 16:28. |