![]() |
קניית רכב לסטודנט
חברים אני מחפש רכב כבר שבועיים ולא מוצא. הרכב דחוף לי כי אני סטודנט ונוסע איתו ללימודים כל יום.
אני גם מתלבט באיזה אוטו לבחוור - תקציב עד 12 אלף. נסיעות שלי הן- 80 ק"מ ביום . חשוב שיהיה רכב עם אחזקה זולה ולא זולל דלק וכמובן לא לבקר הרבה במוסכים. מהה דעתכם איזה רכב מתאים לי?? ואם יש לכם מהשהוא למכירה.... |
..
תלויי מה הכיוון שלך , תן משהוא מה היתה מעדיף?
האם אתה רוצה פיאט, או כל רכב? האם פיאט אונו מתאים לך ?{ אם כן , ככל הנראה אני מתכוון למכור} |
בתקציב של 12 אלף שקל זה לא משנה איזה פירמה האוטו, אתה צריך הרבה מזל.
זה כנראה יהיה רכב מאיזור אמצע-סוף שנות ה90, וקשה מאוד למצוא כאלה שמורים ברמה שאפשר לסמוך עליהם בעיניים עצומות שהם יסחבו אותך יום-יום ללימודים וחזרה. אם התקציב יעלה לסביבות ה20K אפשר אפילו להסתכל על פונטו ספייסים או פיז'ו 206 מתחילת האלף הנוכחי שיעשו את העבודה היטב. |
לא משנה מה סוג הרכב
לי לא משנה מה הסוג של הרכב . היה לי פונטו ומכרתי כי התחילה לעשות לי הרבה בעיות.
אין לי בעיה לקנות שוב פונטו . אני עכשיו מחפש פיאסטה או מאזדה סדן או פולו מה שהוא כזה או אפילו 306.... |
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] אני האחרון שירצה לומר זאת אבל זה נדרש
רכב ב- עד 12K שיעשה 80 קילומטר ביום וישרוד (שוב במחיר הזה)
או קטנוע\אופנוע או רכבת. ממש לא רוצה להגיד אתזה אבל זה נדרש.... |
bentz אתה טועה
יש הרבה רכבים בתקציב הזה יכולים לשרת אותי וללא בעיות גם.
הפונטו שלי שנת 97 שנה שלמה נסעתי איתה כל יום 80 ק"מ ללא שווום בעיה . מכרתי כי עשיתי תאונה. ואם אתה לא מישהו שמבין אז שמור את הדעת שלך יותר טוב.או שתבר במה שאתה מבין. |
צטט:
צטט:
היתה לך פונטו, נסעת איתה 80 ק"מ ביום שנה שלמה ללא תקלות ואז התחילו הבעיות - את זה הבנתי, אבל לא הבנתי מדוע מכרת את הרכב?... |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 01:55. |