![]() |
פיאט פונטו 96' עם בעית מזגן.
שלום, אני ממש חדש פה, ואני צריך יעוץ אז פניתי לטובים ביותר(:
אני לפני קנייה של רכב חדש - ישן כי בעוד 16 יום אני מסיים את המלווה ואני מחפש אוטו לעצמי, ישן וסוחב. משום מה, נדלקתי על פיאט פונטו ואין לי מושג למה. מצאתי מלא פונטו אבל בכולן אין הגה כוח דבר שהרתיע אותי מאוד! עכשיו במקרה הסתובבתי קצת ביד 2, ומצאתי פונטו [לא צוין דגם הפונטו, ובעלת הרכב לא ידעה להגיד לי], בעלת הרכב אמרה שהיא ידנית [מצויין!] ובעלת הגה כוח וחלונות חשמל. עכשיו מגיע אבל מאוד גדול! אין מזגן, כי הלך המדחס. הבנתי שלתקן מדחס זה דבר יקר ורציתי לשאול עד כמה יקר. להלן עוד פרטים על הרכב: פיאט פונטו, ידני, 96', לבנה, יד 2, לא צויין קילומטרז'. בעלת הרכב כתבה במודעה: "רכב במצב מכני טוב,רכב מטוםל ושמור היטב נמכר עקב אוטו אחר, ככה שאין לי שימוש בו, ליצירת קשר נא לפנות בפלא, לא חסוי וגמישה במחיר." היא דורשת 6,000 ש"ח. תודה(: |
תרים טלפון לאשר מזגנים ותבקש ממנו שיתן לך הצעת מחיר על החלפת מדחס לפונטו
|
איך זה שהיא לא יודעת את הדגם?!
שתפתח את רשיון הרכב ותקריא לך!! |
לפי דעתי הגה כוח מיותר לגמריי, את האונו שלי שאין לה הגה כוח אני מחנה בקלות גם בחניות ממש קטנות, ההגה הוא ממש לא הבעייה בעניין :rolleyes: מציע לך לנסות ולראות שזה בכלל לא משנה.
לך תקנה פונטו בלי שום אבזור אבל שתראה טוב ותהיה במצב מכני טוב, זה הרבה יותר נחמד מאוטו עם חלונות חשמל והגה כוח אבל נראה כמו פחית מקומטת. |
המצב המכני מעולה פרט למדחס, בתמונות ניתן לראות כי הפח ישר ללא מכות.
שמעו, אני לא יודע את ההבדל בין הגה כוח לבין הגה רגיל או איך שלא קוראים לזה. אני חודשיים וחצי עם רישון, ובזמן המלווה אני נוהג על מאזדה 323, מנוע 1.8 120 כ"ס שזה כמה רמות מעל פונטו ולכן אני קצת חושש מכל ההגה כוח הזה. אמרו לי שלהחנות או להזיז את ההגה כשהאוטו לא בתזוזה זה לשבור את הידיים ואני לא יודע מה לעשות:S אבא שלי פנה למוסך בטלפון לברר על מדחס וקיבל הצעת מחיר של 3 אלף ש"ח, הגיוני?! וחבר שלי, שאבא שלו באמת חזק ברכבים אמר שדרכו זה יעלה 650 ש"ח. 3 אלף מול 650, אין לי כבר מושג מה לעשות! לסיכום החפירה, לא יודע הבדל בין הגה רגיל לכוח ומישהו יודע פחות או יותר אם זה הגיוני מחירי המדחס? |
מדחס מזגן
כל היועצים מבלי לראות המכונית רק יטעו אותך.
אם המזגן הוא מקורי, אז המדחס שלו הנו מסוג עם חיישן חום פנימי והוא יקר מאוד ואין להשיג כזה משומש או משופץ. אם המזגן הוא ישראלי אז מחיר המדחס הנו זול בהרבה. החשד שלי זה שמוכרת הנה שותפה לסוחרי רכב ולכן בדוק היטב את כל מסמכי הרכב עם תעודת זהות של הבעלים הרשום ברשיון הרכב וזהויו. אח"כ קח הרכב למזגניסט שמכירו (אשר מזגנים בבני ברק, לדוגמא) כדי שיראו איזה מדחס צריך, עלויות וכו'. בברכה - רפי לין |
אם המזגן הוא מקורי, לא ניתן להתקין בו מדחס ישראלי זול?
ואתה יכול קצת לפרט במספרים? שאני אהיה מוכן נפשית לקנס.. |
לא נראה לי שיש מזגן מקורי בשנתון זה אבל.
האם יש 3 או 4 מהירויות בכפתור המזגן שאל ותעדכן |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 20:26. |