![]() |
Simon377- קרייזלר קונקורד 2002.
16 צירוף קובץ(ים)
כמו שהזכרתי פה, התחדשתי לאחרונה בספינה.
מדובר ברכב גדול, גדול מאוד. יצרן: קרייזלר דגם: קונקורד. (בשווקים מסויימים שווק תחת השם LHS) צבע: כסף. מנוע: V6 בנפח 3.5 ליטר. הספק ומומנט: 234 כ"ס, 33.3 קג"מ משקל עצמי:1609 ק"ג יחס כ"ס-טון: 145.43 כ"ס-טון. (לHGT, לשם השוואה, היחס הוא 125 כ"ס לטון.) 0-100: (מבחן) 8.9 במקום לבלבל את המוח אני אצטט את ההודעה הראשונה בנושא: צטט:
סלון עור, סאן רוף, כיסא מתכוונן חשמלית, בקרת שיוט נשלטת מההגה, רדיו דיסק מקורי נשלט מההגה, אורות ערפל, אזעקה מקורית, חלונות (כולל סאן רוף) ומראות חשמליים, מראה פנימית מתכהה חשמלית, מצפן ומד טמפ' מובנים, ועוד ועוד... ועכשיו, ניתן לתמונות לדבר: (התמונות קטנות כי לא מצאתי תוכנה תואמת ויסטה שאפשר להקטין את התמונה לגודל סביר עם משקל נורמלי. זה מה יש בינתיים) |
לאחד שמסתובב כאן בארץ באזור פתח תקוה (כמו שכבר סיפרתי שכן שלי ייבא בזמנו אחת כזאת בייבוא אישי) יש גאנטים שונים לגמרי ובצעי ניקל נוצצים ומדהימים. לשלך יש כנראה גאנטים מקורים .
|
סדר לי את פנסי הערפל שלך ממש מתאימים לפונטו שלי
|
מהממת, בטח שם זה עולה כמו פונטו כאן בארץ.
|
צטט:
צטט:
|
וואי באמת אוטו ענק, אתה יכול ליסוע לחנות חשמל ולהעמיס את המקרר בבג'אז :)
מברוק על האוטו, ותתחדש! |
אולי תתחיל לייבא לנו כאלו לארץ, פשש אם מחירים כאלו אני עוזב ת'ארץ.
|
ספינה ארוכה מאוד. לפחות שם אין בעיות חניה :)
|
לא רק שיש בעיות חנייה (אנחנו דוחפים 4 רכבים בחנייה של 3, לפחות עד שנעבור לבית משלנו), זה גם הכריסמס עכשיו ככה שהחנייות עמוסות כמעט בכל מקום. בסופר, בקניון, בהום דיפו ובכלל.
מה שבטוח, ת"א זה לא. עם רכב כזה בת"א צריך או חנייה פרטית, או קשרים טובים בעירייה או קשרים טובים בעולם התחתון. אני רוצה לעשות לרכב ווקס, עשיתי שטח קטן לפני יומיים והתוצאה בהחלט סבאבה. (Tech Wax 2.0 של Meguiars) אני שוקל לפנות שבועיים ע"מ לעשות ווקס לרכב, לחילופין חשבתי לבנות מעין מווקסס שיתלבש על מקדחה. (לצורך העניין חתיכת עץ עגולה עם מוט באמצע ע"מ להכניס למקדחה, ולהלביש על העץ הזה חתיכת ספוג). מה אתם אומרים? יש טעם או שעדיף לעשות בשיטה הרגילה? אגב, אם אני אגיד שלי יש הכי גדול במועדון, זה יתפרש באופן מוטעה? |
קודם רציתי לשאול מה זה הכפתור\ידית הצהוב הזה. רק עכשיו בפייסבוק, גיליתי למה הוא שייך, פשוט גדול!
|
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 22:02. |