![]() |
בעיה בתדלוק
שלום.
יש לי פונטו ספייס 16v שנת 2005. בזמן תדלוק כאשר אני מכניס צינור מתוך פתח מיכל דלק ולוחץ לחצן, הוא מתחיל לתדלק ומייד משתחרר.צריך להשקיע המון מניפולאציות ומאמצים בשביל לגרום לו לתדלק. באחת התחנות דלק עובד אמר לי שזאת בעיה של כל הפונטוים. האם זה נכון או שזה תקלה שניתן לתקן? תודה. |
זה נפוף אצל רוב סוגי הפונטו,
הפיתרון הפשוט הוא להוציא מעט את פיית התידלוק החוצה ולתפוס את הידית עד גמר התידלוק. ראיתי מתדלקים שהופכים את פיית התידלוק וכך נוצר לחץ על מיכל הדלק והדלק זורם פנימה לא טוב הם עושים. |
גם אני הופך את הפיה. מה רע?
|
BentzZz למה שאתה מכניס רגיל את פיית התידלוק זה קופץ ולא ממשיך לתדלק?
משום שיש לחץ שמונע את מעבר הדלק, במקום לתת ללחץ לצאת ע"י הוצאת הפייה טיפה החוצה, אתה מפעיל לחץ כנגד הלחץ שקיים במיכל הדלק, וכך הלחץ יעלה יותר, מה שיגרום לגומיות שאוטמות כדי שיהיה לחץ להישחק, ולעוד בעיות שאני מאמין שיווצרו בעקבות זאת. |
אבל זאת הדרך היחידה שבה האקדח לא קופץ, גם כשאני מושך החוצה את האקדח הוא קופץ.
אז מעכשיו צריך להתחיל להחזיק? |
צטט:
|
חח איזה מצחיקים, אני מכניס את האקדח כך שהפיה בפנים, אך נוטה כלפי מעלה. וכמובן אין אטימה בתדלוק, זה איך שהצלחתי למלא, וכן צריכים להחזיק את האקדח כל הזמן שממלאים.
אני אישית אף פעם לא ממלא באמת מיכל מלא, אלא תמיד שהמיכל מגיע סביבות הרבע מתדלק סביבות ה-200 ש"ח. זאת בגלל שאין אטימה ולא בא לי שדלק ישפך החוצה. |
למה לא לבצע חיפוש על זה? באמת שדיברנו על זה המון כבר.
במהלך 6 השנים שיש לי פונטואים, מניחים את הפיה על הסליל האחרון, מהירות נמוכה, ומחכים שהמיכל יתמלא. סוף הסיפור. בלי להפוך, להחזיק לחוץ, או כל מיני מניפולציות משונות. |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:03. |