![]() |
ספייס אוט' 2001 רעש של אוויר
רעש של בריחת אוויר מתא המנוע עוד לא איתרתי את מקור הרעש אשמח אם תפנו אותי לחלקים שיכולים לעשות רעש כזה.
|
הרעש תקין לחלוטין והינו חלק מהפעולה התקינה של הרכב.
אינני יודע מהיכן הוא נובע אך הוא קיים בכל הספייס עם התיבות הרציפות. |
הוא נובע מהתיבה עצמה עד כמה שידוע לי.
בגלל זה הוא נשמע רק ברציפות :) |
תודה על התגובה המהירה.
כבר נבהלתי. |
עוד שאלה לפני יומיים כשרציתי לנקות את האוטו הבחנתי ברטיבות מתחת למושב נוסע .
מה צריך לבדוק איפה כמה ולמה ..? |
מרזב המזגן ככל הנראה סתום ויש לשחרר את הסתימה בכדי שהנוזלים יצאו החוצה מהרכב.
אני נעזרתי במוסך לטיפול בבעיה, טיפול מאוד מאוד קצר. אם תחפש בפורום תמצא עוד קצת מידע. |
ובמקרה הרע זה יכול להיות גם נזילה מרדיאטור החימום. בדוק את הנושא בהקדם.
|
אני אוסיף ואומר שאחרי שקניתי את האוטו ניקיתי איפה שהוישרים כמות נכבדת של לכלוך ועלים יש קשר לבעייה שלי ולזה ?
ורענן האם אפשרי לעשות לבד ולא ללכת למוסך אם זה מרזב סתום?(כמו שאני חושב שזה) |
צטט:
אפשרי לבצע לבד, אך לא פשוט היות ודורש ליפט ואיתור החלק שמתחבא מתחת לרכב. לדעתי המחיר במוסך אמור להיות גרושים וחבל להתעסק עם זה. כפי שאמרתי, בצע חיפוש, הנושא כבר דובר בעבר. (בהנחה שזו אכן הבעיה ולא נזילה מראדיאטור החימום). |
1 צירוף קובץ(ים)
צטט:
מתחת לפלסטיק השחור שבתחתית הווישרים (פלטיק טורפדו) יש מעיין מרזב לניקוז המיים מהשמשה הקדמית. בתחתיתו יש 2 פתחי ניקוז שדרכם המים אמורים להשפך לרצפה. אם הם סתומים, בהחלט יכולים להכנס מיים לתוך הרכב. אתה יכול בקלות לבדוק את זה ולטפל בזה, אם זו הבעייה. אם הם סתומים, פשוט קח מקל ואיתו תנקה את הצינוריות שמתחברות לפתחי הניקוז. (אני חושב שהעליתי את זה פעם, אני אבדוק אם יש לי תמונה) עריכה: מצאתי את התמונה פה בפורום. באדום מוקפים המיקומים של הפתחים (לא רואים את הפתחים עצמם בתמונה). |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 10:43. |