![]() |
חוויה בהתקנת מערכת
הפעם חוויה טובה :) והפעם חוויה שלי
לפני כמה שעות חזרתי מהתקנת המערכת החדשה שלי בפעם הראשונה התקנתי בחנות במרכז אשר עשתה רושם טוב, אך כיום הוכח לי כי חיפפה ויש מצב הרסה לי את מקום הטוויטר המקורי במשולשים בדלתות (מלאה אותם בדבק חם), אך גם כך אלו מקומות לא מומלצים למקם טוויטרים. המערכת הותקנה אצל יוסי אלפיין, אולי 800 ש"ח התקנה בסיסית נראית יקרה לעומת השאר, אך אם אתם רוצים התקנה כמו שצריך תפנו ליוסי, אם אתם רוצים להגיד שעשיתם התקנה, תלכו לכל מקום אחר. באמת שמקצועיות ברמה שלא ראיתי, דגשים על הדברים הקטנים ביותר, אפילו אסטתיקה שלא נראית בעין. כל הכבלים מוסתרים ומסודרים, לא נפגע שום דבר מהפלסטיקה של הרכב, הכל נעשה ברמה אחרת. כבלים חדשים הוחדרו לדלתות דרך הצמה המחברת, והכל נבדק כמה וכמה פעמים לפני שההתקנה הושלמה. עוד משהו, התקנתי ריפודי עור ברכב של הדר רוזן, ובגלל כך המושב האחורי לא היה נתפס, יוסי לא היה מוכן לכך ואמר כי זה לא בטיחותי, פתח את הכיסויים הוציא את המחבר שתופס את הברזל שמקבע את המושב והרכיב אותו מעל הריפודים, אפילו לא ביקשתי ממנו. ואללה אני אשכנזי ומזה קמצן, אבל את ה800 ש"ח האלה נתתי לו והתבאסתי שלא היה לי עוד מזומן עליי כי היה מגיע לו מעל ומעבר על כמות ההשקעה שהוא נתן ברכב. אישית מאוד ממליץ ואם אשתדרג בעתיד אני מניח שאתם יודעים לאן אלך. שיהיה סופ"ש מצויין! ערן |
אפשר קצת פירוט לגבי מערכת?
וגם כמה תמונות של התקנה :) |
תתחדש, את הברכות כבר קיבלת בפרטי.
אני מנסיון קצר מאוד אצל אלפיין (השחלת חיווט לדלתות כי החיווט המקורי זוועתי) התרשמתי מאוד לטובה. |
מערכת סבירה :)
לראות יהיה אפשר במפגש הבא, בתקווה עם עוד כמה דברים נחמדים מחבריינו המופלא Ebay |
מעולם לא שמעתי על השם של האיש,
מה כתובתו |
800 שקל רק על התקנה??? או כולל הרכיבים ?
|
סער הוא מאור יהודה, הוא המתקין הכי מומלץ בקארספורום.
וכן, 800 שקל, כולל חיווט, פלטה, העברת כבלים חדשים לדלתות, רינגים לרמקולים מעץ (אצלי לא הותקן כי אחרת הגריל המקורי לא היה מתאים). שוב אני אומר 2 אנשים עבדו על הרכב כ-7 שעות רצוף, בשביל איכות משלמים, וזאת התקנה לא יקרה לעומת התמורה. |
תתחדש! ומקווה שהיה שווה את ההשקעה!
|
תודה רבה ניר, ועכשיו אני נהנה מכל רגע ברכב, רוצה שכל רמזור יהיה אדום שאוכל להתענג על עוד כמה דקות של מוזיקה :)
מה שיפה שאפילו בווליום נמוך המערכת משתיקה את הרעש של המנוע, כנראה הצעד הבא בעצתו של רענן באמת יהיה בידוד בדלתות, ואולי גם לכיוון המנוע. שיהיה לכולם צום קל וגמר חתימה טובה!! ערן |
אני מסכים עם ערן, על איכות משלמים. על הרכב שלי עבדו כל היום. שמתי אותו בבוקר ב -9 ורק ב 4 בצהורים הם סיימו. אומנם התקנתי במקום אחר, אבל אני מאוד מבסוט.
ערן, הבידוד לא מוסיף עוד משקל לרכב ? |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 10:56. |