![]() |
[למכירה] רנו קליאו ספורט 2002
למכירה רנו הקליאו ספורט MK1 שנת 2002.
הרכב יד 3 ועבר 167K ק"מ, טסט לשנה. רוב הנסיעות מחוץ לעיר בכביש 6. הרכב שמור מאוד, מטופל בקפידה במוסכים מורשים עם חלקים מקוריים. הכול תקין ברכב, הכול עובד, אין שום נורות אזהרה. הרכב עובר טיפול ווקס אחת לחודש-חודשיים, לרוב חונה מכוסה. כל הפלסטיקה שלמה ושמורה, המושבים ללא קרעים. סטנדרטי ללא קישקושים פרט לבולמי קוני צהובים מתכווננים ופילטר אוויר פתוח. טיפולים שבוצעו בזמן האחרון: לפני 35K ק"מ בוצע טיפול ענק במוסך המרכז בראשל"צ, בכמעט 20K ש"ח! טיפול שכלל החלפת רצועת טיימינג (אחת ל5 שנים או 120K ק"מ) פולי מנוע ורצועת אביזרים. קלאץ' חדש, טיפול למזגן, גומיות למינהן. לפני 4K ק"מ הוחלפו כריות בולמים, זרוע הגה ובולג'נדים. החלפת שמן מנוע סינטטי מלא של ELF ושמן גיר של ELF. צמיגים אחוריים חדשים בני חודש (מקדימה מורכבים דאנלופ SP9000 במצב מעולה). HU של קנווד, קומפוננט של סרווין ווגה ורמקולים אחוריים של קנווד. מחיר נדרש: 42K ש"ח. פיליפ - 0547265575 http://i257.photobucket.com/albums/h...j/DSCF3096.jpg http://i257.photobucket.com/albums/h...j/DSCF3098.jpg |
אני עוד מחפש בסוף המודעה אפשרות החלפה בHGT חח
|
פיליפ תן פרטים סמ"ק שסתומים (אוליי יש 8 כמו בפונטו)והספק.
אם יש טורבו פרסם במועדון פיגו סיטרואן יש שם אחד שבטוח יתעניין. חוצמזה מה השלב הבא נראה לי אחרי הספרינט האחרון נשברתה . או כמו שאני נסעתי היום אחרי האלפא 159 חבל"ז ואמרתי בליבי זה אוטו קלסה לקחתי את המספר של הרכב + מספרים נוספים שהיו מאחור ושלחתי לוטו . |
פיליפ מה קרה? רכשת את הרכב לא מזמן...
בנוגע לקליאו זה מנוע 2000 סמ"ק 16V עם 172 כ"ס. ויאיר, חבל"ז עם הלוטו. זה כמו בקזינו, סתם עולה כסף ואף פעם לא מרוויחים כלום. |
פיליפ, בהצלחה במכירה.
|
רענן תודה רבה.
גיא, הרכב ברשותי חצי שנה, לא מצליח להתחבר אליו, ותאכלס עכשיו אני מצטער שמכרתי את הפונטו, אני חושב :confused: |
אין כמו צליל של וריאטור קר על הבוקר :)
רכב מדהים ויפיפיה. מצטרף לבנצ, אין החלפה בHGT ? |
צטט:
קשה לי להבין כיצד לא מתחברים לרכב כזה. :eek: |
צטט:
גם אני ניזונתי מחרושת השמועות בפורמים השונים על הביצועים המופלאים. היא כן חזקה יותר מהפונטו ללא ספק, מתקשרת יותר אבל בפועל, מבחינת זמנים בג'ימיקאנות השמנים דומים לאלו שעשיתי עם הפונטו הסטנדרטית שהייתה לי. |
אני לא מבין, רכשת את הרכב כדי להראות לכולם למי יש יותר גדול בג'ימיקאנות?
לא שאני נכנס לשיקולים שלך, אבל יש לך רכב מצויין, חזק ושמור מאוד ע"פ התמונות. דבר כזה לא מוצאים כל יום. בכל אופן מותר לשאול מי תהיה הכלה הבאה? :) |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 11:18. |