![]() |
נורה בתא המטען לא עובדת- ספייס EX-01
ניסיתי לעקוב אחרי החוטים ולא מצאתי לאן הם מובילים, גם ספר רכב ומפת פיוזים אין לי. אז-
1. למישהו יש לינק להורדה של ספר טיפולים ו/או ספר רכב? 2. איך אני פותר את בעיית האור הקטן והמעצבן הזה, כי גם לא מצאתי את הלחצן/ מיקרוסוייץ' שאמור להפעיל אותו עם פתיחת תא המטען? על איזה פיוז זה מחובר? כמובן שבדקתי והנורה לא שרופה. תודה! |
הוא צריך להיות עד הפיוז של מנורה תא נהג.
משמע אותו הפיוז ששולט לך על המנורה מעל הראש שלך שאתה נוהג, הוא שולט גם על הרדיו והמצית ומנורות רקע אם זכרוני אינו מטעני. |
יש נורה בתא המטען בספייס? :shock:
|
יש דגם שנקרא EX בספייס? :shock:
|
צטט:
לפחות לא בMK2b אקטואל. |
צטט:
|
כפי שסער כבר כתב - הפיוז של אור תא המטען (לידיעתכם, האור נמצא בצד ימין של התא. נורת W5W ) שולט גם על האור הפנימי, המערכת (אם באמת חיברו אליו), ועל שקע הדיאגנוזה. אם יש אור פנימי אז הפיוז תקין.
אם החוטים תקינים אז הבעיה היא במיקרוסוויץ' שאחראי על הדלקת האור בפתיחת הדלת. השאלה איפה הסוויץ הזה - בדלת תא המטען עצמה או בגוף הרכב ?? אני אשמח אם מישהו ( רפי לין ? ) יודע לכוון ולומר היכן הסוויץ' הזה כי אני מכיר מישהו עם אותה בעיה. וכמובן גם איך מחליפים אותו. |
אני לא מכיר את המודלים החדשים
אבל אצלי בסלון של הלימוזינה ,מפסק אור בסלון נימצא חבוי בתוך הדלת האחורית(מפסק נדנדה).
|
נכון נכון הנורה נמצאת מצד ימין בתא המטען היתה לי בעייה דומה הפיוז לא שרוף חשבתי שהנורה נשרפה אבל גם לא הרי מה שמדליק את האור זה כמו בדלתות זה המנעול ככל הנראה היה בעיית מגעים ריססתי קצת ספרי מגעים על המנעול של הדלת והיום זה עובד פיקס כבר 3 חודשים
|
אוקיי אחרי חיפוש ארוך מאוד - לא מצאתי נורה ולא בית נורה בתא המטען שלי...
הגיוני?! :roll: |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 03:25. |