![]() |
שלום לכולם ,שאלה (עמידות מנוע בספייס, כ"ע)
שלום לכולם
סליחה על הבורות הקשה [ הוצאתי רישיון לא מזמן ] וגם אין לי ידע בכל הנושא של מכוניות וכו' אז תסלחו לי :p לשאלה: לגיל שלי [17] אני לא זקוק ליותר מפונטו גם מבחינת ההוצאות המזולות על האוטו [דלק,ביטוח וכו'] וגם מבחינת המחיר של המכונית עצמה לפני כמה ימים ראיתי ביד 2 הרבה מכוניות פונטו ספייס למכירה במחירים סבירים מאוד אבל השאלה שלי היא עד כמה המנוע של הפונטו ספייס מחזיק ? יענו כמה ק"מ המקסימום שלו?99 אחוז מפונטוים שאני רואה הקילומטרז שלהם נע בין 130-180 אלף קילומטר רציתי לדעת כמה קילומטר מומלץ לפונטו ספייס שלא רוצים לתקן אותו כל שבועיים ? ------------------ אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה רבה ושבת שלום :) |
אם הוא מטופל טוב אז הוא יעבור את ה-250,000 ק"מ בקלילות. (זה אותו מנוע כמו בפונטו דור ראשון, וזה בערך מה שהמנוע עבר אצלי).
|
למה שלא יחזיק גם מליון ק"מ?
מצחיקות כל הסטיגמות האלה של "לא לתקן כל שבועיים" :mad: רכב מטופל יראה אמינות טובה, נקודה. תבין שרכב הוא מכונה מאוד מורכבת, ואין סיכויי שיהיה רכב שלא יזדקק לטיפול או תיקון תקלה מתישהו. דברים ספציפיים יש בכל רכב, ואין ממש דרך לצפות אותם. רכב זו לא השקעה, זו הוצאה. |
תודה רבה חברים על התגובות
,לפי מה שהבנתי מכם זה שתיקנות האוטו לא קשורה לק"מ שאוטו עשה אלא לטיפול במכונית..:cool: עוד שאלה קטנה מה האבדל בין פיאט פונטו ספייס [אקטואל] לבין הפיאט פונטו גראנדה ? מה יותר עדיף? כי שמתי לב שהטווח מחירים בין שתי המכוניות לא יקר.. ככה שאני מתלבט מה יותר עדיף |
הגרנדה חדשה יותר, יפה יותר (לטעמי) מרווחת יותר ובטוחה יותר (5 כוכבי בטיחות).
לגבי האבזור תיאלץ לבדוק בעצמך. |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:20. |