![]() |
נבחרת ישראל בכדורגל
אין מה להגיד.
הכל היה מוכן לעלייה היסטורית (שנייה) של נבחרת ישראל למונדיאל הגרלה נוחה מזו לא יכולנו לקבל, אך ניבחרת ישראל היום יום לפני המשחק מול לטביה 4 משחקים לפני סוף שלב המוקדמות , נמצאת במקום הרביעי. הסיכויים לעלות קלושים, אך אפשריים , אני מאוד אוהב את הניבחרת חושב שהיא באמת מעל לכל כי היא בעצם המייצגת הרישמית שלנו בחו"ל. אך עדיין אני פסימי מאוד לגבי סיכויי העלייה, הרבה בזכות יכולת ירודה במשחקים הקודמים של הישראלים בניבחרת ולא מעט בגלל מאמן נבחרת פחדן שמשחק עם חצי חלוץ וטוען כל פעם מחדש שהטקטיקה שלו ומאז ומעולם התקפית וכן עם יכולת בחירת שחקנים ראויים לנבחרת השואפת ל 0 . הדרך היחידה הריאלית למקום ה-1: 1) תיקו בשבת בין שוייץ ליוון. 2) ישראל מנצחת את 4 המשחקים שנותרו. 3) הפסד אחד של יוון ב-3 המשחקים שיישארו לה. הדרך הכי ריאלית למקום ה-2: 1) שוויץ לא מנצחת את יוון. 2) ישראל מנצחת את 4 המשחקים שנותרו. אפשרות ריאלית אחרונה למקום ה-2: 1) שוויץ מנצחת את יוון. 2) ישראל מנצחת את 4 המשחקים שנותרו. 3) יוון מסיימת בתיקו (או הפסד) באחד מ-3 המשחקים שיישארו לה מה דעתכם ? |
מסכים עם מה שאתה אומר, רק תיקון קטן: ישראל משחקת בשבת מול לטביה, לא מול מולדובה.
|
תודה על התיקון,תוקן . לא יודע על איזו עולה ממולדובה בדיוק חשבתי כשכתבתי את זה :)
בסקר עצמו אני לא יודע איך לערוך, אני לא חושב שזה אפשרי |
כשיש לנו מאמן רמאי ויו"ר התאחדות בלפן, מגיע לנו מקום רביעי בלבד.
|
ברקוביץ לנבחרת!
|
אנחנו מדברים על נבחרת ישראל בגולף, נכון?! :)
|
הנבחרת מעל הכל
|
יתכן ש 75% מפורום פיאט יודעים מה שהמאמן והיו"ר לא יודעים?
|
להצביע עכשיו לאופציה 5 זה חוקי :) ?
בצער רב, ניתן לסגור את הגולל על עוד טורניר בין לאומי שנאלץ לסבול ולראות ע"ג המסך של ערוץ 11 ולא על הדשא של ר"ג |
קשטן זה בזיון ברמות! כזה מאמן חלש זה לא יאומן! שנים לא ראיתי קבוצה כזו חלשה !
|
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 13:50. |