![]() |
לצפונים...
אהרון, לירוי, אילן, גיא, גיל, עובדי "מצת אור".. וכל הצפונים.
מה שלומכם? מקווה שלכם, למשפחתכם ולרכבכם :) שלום. מאחורי הקלעים מתרחשות גם מלחמות וירטואליות והיה נסיון לפרוץ לאתר שלנו, ...אז יש לנו דגל. אם אפשר לעזור בדרך כלשהי (מפגש במרכז או משהו דומה :) ), אנחנו כאן.. מקווים להתראות בקרוב בצפון (הפעם ה"על האש" עלינו). |
מקווה שהכל עובד בסדר עד כמה שניתן.
זה נכון שזה קשה, אבל אני מאמין שכולנו דיי מבינים שזה למטרה טובה. מדינת ישראל שוב נלחמת כדי לשמור על ביטחון אזרחיה. זה קשה, אבל בסוף נצליח. תמיד איתכם חבר'ה ! שמרו על עצמכם שם, מקווה לשמוע מכם רק בשמחות :) גדעון. |
Re: לצפונים...
צטט:
למה לא נטפלים לאתרים אחרים, כמו PSI למשל... :twisted: |
גילי וכל החברים...
המצב לא טוב, שומעים פיצוצים כל הזמן ונשמעת אזעקה עולה ויורדת כל הזמן. אנחנו במקלטים. אני (והאוטו) כרגע בטירת כרמל, בבסיס... נ"ב מסך המחשב שלי נהרס לפני שבועיים ובגלל זה אני נמצא באינטרנט לסירוגין. השבוע אני יקנה מסך חדש. |
תגובה
גיא , תחזיקו מעמד שם, העורף חוטף מכות אבל נקווה שזוהי המערכה האחרונה מול הנבלות האלו.
לכל שאר הצפוניים כנ"ל , אילן - מקווה שהכול בסדר אצלך בכרמיאל שם.. :? |
וכמובן אם מישהו רוצה להחנות את הרכב שלו במרכז..... :)
מקווה שהשטות הזאת תיגמר במהרה. |
חיי ניצלו הערב בנס, לאחר שטיל נחת כ- 100 מטר מהמקום בו הייתי, הערב באיזור חיפה. לא הייתי במקלט משום שחשבתי ש"לכאן זה לא יגיע". היה פיצוץ עז, עשן כבד וחפצים עפו באוויר.
ככה נראה היום האחרון למלחמה.. :( |
העיקר שלך שלום !
זה הדבר הכי חשוב. |
לאור המצב הקשה בצפון אני רוצה לחזק את כל הגולשים שחוטפים עכשיו קטיושות , תהיו חזקים !!
עידן. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:15. |