![]() |
עלות עבודה של טיימינג
שלום ברשותי פונטו ספייס 02 SX יש לי שאלה בנוגע לעבודה של טיימינג קיבלתי הצעה של עלות עבודה של טיימינג כ400 ש"ח כולל החלפת משאבת מים העם זה מחיר סביר??.וכמה יעלה לי חלקים הכל כולל הכל(טיימינג,שאר הרצועות,פקקי נס קפה,משאבת מים,מותחן)תודה רבה לעוזרים
|
?????
|
במוסך מורשה עלות של טיימינג כמו שפרטת כולל עבודה וחלקים יוצא משהו כמו 1500~ שקלים.
כשלפי מיטב ידיעתי - רוב התשלום הינו על העבודה עצמה ולא על חלקים (אבל יכול להיות שאני טועה, עדין לא העברתי את הרכב של טיפול טיימינג במורשה, מסתמך על הזיכרון ממה שאחרים כתבו) |
אתה לא טועה
|
עלות כל החלקים שרשמת בפירוט היא 400 ש"ח לחלקים תחליפיים
זה מחיר שאם אתה תלך לחנות ותרכוש, אם המכונאי/מוסך רוכש תוריד 100-150 ש"ח לא כולל תשלום עבור עבודה פירוק הרכבה וכו' |
האמת שבפונטו SX להחליף טיימינג זה עסק פשוט. אבל צריך לדעת מה עושים ;)
|
אני עשיתי את הטיימינג ומשאבת מים בשני טיפולים שונים (מוסך פרטי)
טיימינג 700 ש"ח משאבת מים 800 ש"ח מחיר כולל עבודה, מוזר שרצו ממך רק 400 ש"ח אמרו גדולים ממני: "מה שזול עולה יקר" |
אין ספק שהמחיר שהוצע לך הוא זול מאוד, מה עוד, שלא ציינתה האם זה במוסך מורשה.בכל מקרה לא הייתי ממליץ לך לעשות טיימינג לא במוסך מורשה.חבר שלי שעשה טיימינג אצל אדם פרטי נאלץ אח"כ ללכת למוסך מורשה ולשלם הרבה כסף.
לגבי מחירים ממה שאני שאלתי את המוסך המורשה בב"ש הוא אמר לי שהטיימינג עצמו עולה 700 ש"ח והחלפת משאבת מים עוד 250 ש"ח.זאת אומרת ב1000 ש"ח אתה יכול לגמור את הסיפור במוסך מורשה. |
צטט:
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 11:12. |