![]() |
רעש בהילוך אחורי
פונטו60 שנת 2000 ידני
בנסיעה בהילוך אחורי וקידמי ישנו רעש כמו של מיסב רועש ולא חזק. האם מישהו נתקל בבעייה כזאת או ניסיון. לא החלטי לגבי גיר. |
לא ממש הבנתי על איזה רעש אתה מדבר.
הרוורס (וגם ההילוך הראשון, לצורך העניין) הוא הילוך שנסיעה בו תהיה קצת רועשת יותר מבהילוכים אחרים, ובכל רכב עם תיבה ידנית, פשוט בגלל מנגנונים שאמורים למנוע שילוב של ההילוך במהירות גבוהה מידי באופן פיזי. בתמסורת אוטומטית/רובוטית המנגנונים הללו הם לרוב לא פיזיים (אלא מתוכנתים במחשב) ולכן לא שומעים רעש "מיסבי". |
עידכון
הרעש התגבר בימים האחרונים עד שעליתי על הבעייה תושבת מנוע חופשית.
העלתי את המנוע וישרתי קו הבעייה שהבורג הולך על ריק לא נסגר אומנם מרגישים קושי בסגירה. מקווה שאוכל להוציא את הבורג ולהחליף אותו . לבעלי ניסיון להגיב . |
אתה תמיד יכול לנסות לשים בורג אינצ'י ולא מילימטרי. (או להרחיב את החור ולשים הליקוייל או איך שלא קוראים לזה)
|
ישנה גם אופציה לחרוט הברגה חדשה.
|
עידכון 2
2 צירוף קובץ(ים)
היום ניסיתי לפרק את תושבת המנוע וללא הצלחה .
פירקתי את כל התושבת מחיבור הבלוק וחיבור לקורה כל היחידה קומפלט. ממצאים מפתיעים הפלטה מברזל כמעט קרועה ואם הייתי ממשיך לנסוע המנוע היה נופל. שאלתי איך מגיעה תושבת מנוע רק גומי או ביחד עם הפלטה. הוחלפה פלטת התושבת שיש לי מהרכב של חלקי החילוף שלי רכשתי תושבת ב-150 ש"ח מצנטרל הכל תקין עד לסיבוב הבא. על הדרך קניתי ג'ק הידראולי 2 טון ב-100 ש"ח . |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 00:44. |