![]() |
המצלות על יכולות פנטו ספייס 2001
שלום ,
אני בודק אפשרות לקנות פונטו ספייס מודל 2001 מדגם S60 עם 215000 ק"מ. הרכב עבר שיפוץ ראש מנוע ומעבר לכך הוא יחסית שמור. השאלה העיקרית שלי, אני מחפש אוטו שמעבר לצריכת דלק נמוכנ לא יעשה ביות. הרכב מיועד לנסיעות ארוכות מאוד (כ 1000 ק"מ בשבוע לערך, 4000 בחודש). א. האם פונטו מתאימה לכך (גם בעליות לירושלים)? ב. האם הק"מ הוא עדות לכך שלא נשאר לאוטו עוד הרבה לחיות (עד כמה מנוע של פונטו מחזיק)? ג. האם שיפוץ ראש מנוע (שקרה בגלל חוסר תשומת לב של הבעליםועבר שיפוץ במוסך מורשה) מעיד על תקלות חוזרות שעלולות להיות? תודה רבה |
הכל עניין של מחיר.
אולי במחיר ממש זול שווה לך, אבל עם נסועה כל כך רבה ואיזור מרובה עליות, הייתי מוותר על רכב עם ק"מ גבוה ומנוע חלש. |
אני הייתי מדלג על הרכב הנ"ל
|
אם טיפה תתאמץ תמצא רכב שגמע קצת יותר מחצי מנסועה ברכב הנ"ל.
קח בחשבון שמה ש"מת" זה לא רק המנוע אלא המון מכלולים מסביב (גיר, קלאץ', תושבות, משולשים, צירים למינהם, ציריות, גומייות שהתייבשו וכו'). בנוסף, ישנו הבדל של ממש בתא הנוסעים ברכב שעבר 120K-140K לבין רכב שעבר 220K. כמובן, יש יוצאים מן הכלל, ישנם רכבים מטופלים בקפידה שהגיעו ויגיעו ל300K ללא פתיחת ראש, אני לא בטוח כמה כאלה תמצא. אני בהחלט ממליץ לקנות עוד קצת סבלנות ולשלם פחות אח"כ :). בהצלחה. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 06:28. |