![]() |
גרנדה פונטו
גיא יפה מאוד תמשיך להשבייח אותנו.
אם כל הכעס על היבואן הגרדה יפה מאוד בזמנו העלתי תמונה של האברט חב"לז. פה מה הם מביאים את השאריות עם 8 שסתומים עד 77 כ"ס |
רגע גיא שאני יבין הפונטו גרנדה האברט היא שש הילוכים?
או שאני מדמיין שאני רואה תמונה של השש הילוכים ובתמונה אני רואה כמובן את האברט. |
יש מספר גרסאות שמגיעות עם תיבה בעלת שישה הילוכים.
גרסאות הדיזל למשל. אגב, גם דגמי הספורטינג של הפונטו דור שני Mk2B הגיעו עם תיבה בעלת 6 הילוכים. |
הרכב המצולם בתמונה ההיא הוא לא האבארט, אלא דגם "ספורט" 3 דלתות המצוייד במנוע 1.4 עם 16V וכנראה עם 100 כ"ס (אם זה אותו מנוע כמו ב- 500), דוושות מעוצבות, פנסי ערפל קדמיים, גיר ידני 6 הילוכים וחישוקי סגסוגת. הדגם הזה לא מיובא ארצה, הם גם מציינים שהתמונה להמחשה בלבד.
|
לא יפה בכלל תמונות כאלה ופירוט מכני על הדגם, ובסוף לא מייבאים אותו קצת מבאס את האמת
דווקא נשמע לי אחלה של רכב ועוד 3 דלתות. |
עדכון קטן:
בנוסף למנועי ה- 1.4 של הגרנדה פונטו שמצויידים ב- 16V ו- 100 כ"ס ועוד כל מיני גרסאות דיזל חביבות, צדו את עיניי 2 גרסאות: ספורטינג: גרסת ה- "ספורטינג" של הגרנדה פונטו מצויידת במנוע בנזין 1600 סמ"ק 16V המספק 120 כ"ס כבר ב- 3750 סל"ד עם גיר ידני 6 הילוכים, והיא עולה 15K אירו. שער האירו היום הוא 5.5 ש"ח, זאת אומרת הוא עולה בחו"ל 82K ש"ח. (5 דלתות. יש גם 3 דלתות יותר זול). הרכב מצוייד בכל האבזור. פיאט גרנדה פונטו אבארט טורבו: גרסת ה- "אבארט" של הגרנדה מצויידת במנוע בנזין 1400 סמ"ק 16V בעל מגדש טורבו, המביא את הרכב עד ל- 180 כ"ס ב- 5750 סל"ד. גיר ידני 6 הילוכים, 3 דלתות בלבד: מחיר בשקלים: 93,527 ש"ח. אבל כדי להוסיף בקרת אקלים דיגיטלית צריך להוסיף 250 אירו, סאנרוף 725 אירו, מושבי עור 850 אירו, צבע מטאלי 375 אירו. * עוד גרסה לאבארט עם אותו מנוע אך עם 155 כ"ס בלבד ב- 5500 סל"ד. מחיר: 74K ש"ח. לעוד דגמים היכנסו לכאן ורדו עד למטה. תרגמתי את זה לעברית כדי שיהיה נוח יותר, מי שרוצה להחזיר לאנגלית יש אפשרות. http://translate.google.co.il/transl...hl=iw&ie=UTF-8 |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 05:51. |