![]() |
הוצאתי את הפיאט קופה לשופינג
טוב אז לאחר שיח לא קצר על רצוני לשפר את מערכת הבלימה למערכת מבית חברת BREMBO מקוריים עם דיסקים 320 מ"מ אכן כמו שהינכם מכירים אותי ואת הפדאנטיות שלי וכמובן שאני אף פעם לא מדבר באוויר על כוונותיי.
הוחלפו לפני שבוע וחצי סט בלימה מלא הכולל: קליפרים 6 פיסטון מבית חברת BREMBO ,כמובן בצבע אדום - אני משוחד :rolleyes::) ובנוסף, הוחלפו חוטי הבלימה, דיסקים קידמיים מקדימה בגודל 320 מ"מ מחוררים ומחורצים מקוריים של BREMBO. הסט יושב מדהים על קופה בכלל ועל האדומה שלי בפרט. בנוסף היום קיבלתי סופסוף את סט הצמיגים שהזמנתי מבית חברת TOYO T1R טריים כל כך שכל פעם שאני נוסע אני מרגיש את ניחוח הגומי הטרי - אגב הצמיגים יוצרו בשבוע מספר 13 לשנת 2009 ולמיטב ידיעתי - אחד הסטים הטריים בארץ!!!! http://img265.imageshack.us/img265/4218/toyo.th.png היה שווה לחכות חודש וחצי לקבלת הצמיגים, מקווה לתת רשמים ובקרוב מאוד תמונות של הפרוייקט החלפת מערכת הבלימה של BREMBO נ.ב. ניר אל דאגה זה שלך יש יומהולדת החלטתי להוציא את הקופה לחגוג לשופינג על חשבוני :) |
הקליפרים והדיסקים יושבים בדיוק אחד לאחד, או שהיה צורך בהתאמות?
|
תתחדש נשמע מעולה ותעשה חיים בפניות
|
איך זה שאתה גר בנס ציונה ואף פעם לא ראיתי את הקופה שלך? :-)
|
ראשית כל, ברוך הבא למועדון שכן הצטרפת רק לפני 4 חודשים (אלא אם הצטרפת פעם שנייה)
ובלי כל קשר תראה הקופה כפי שאתה מבין אינה נוסעת מדי יום אלא משרתת אותי לנסיעה ללימודיי לתואר הראשון ובנוסף לסופ"שים ו"נסיעות מיוחדות"/ מפגשים - כך שרוב הזמן היא ישנה תחת כיסוי כפול;) טוב לדעת ולהכיר שיש חובבי רכבים איטלקיים נוספים ב"עיר עם לב של מושבה" לפי מה שהבנתי שאתה נס ציוני - ותמיד תוכל להצטרף ולהיוועץ עימנו (גדעון בעל ה-HGT , רכב שאתה מתכנן לקנות בעתיד ועוד חברים יקרים נוספים..... בברכה ארז |
אפשר לעשות מפגש של כל הנס-ציונים אם בא לכם מתישהו (למרות שכרגע אני חסר פיאט, אבל בקרוב מאוד מקווה שתהיה לי אחת); בנתיים אני יודע שהנס-ציונים בפורום הם אתה, גדעון, RS ואני.
|
אתה תמיד מוזמן לארגן וכמובן להגיע למפגשי המועדון, כי אנו כמו משפחה :)
|
הסטנד אפיסט "נאור ציון" נוהג לספר בהופעות שלו
ש "נס ציונה היא מקום שלא באמת קיים" :D |
ארז, אתה טועה - הדיסק אינו 320 מ"מ, אלא יותר לכיוון 300 מ"מ - אין סיכוי שדיסק 320 מ"מ יכנס לחישוק 16'.
לדוג' - דיסקים קידמיים של קופרה (ווואגיות נוספות) הם 312 מ"מ והם תופסים הרבה מאוד מקום בחישוק 17' המקורי. ניתן להתקין את הדיסקים האלה גם בחישוק 16', אלא שאז אין מקום לנשום... לא הגיוני שדיסק 320 מ"מ (עם 6 בוכנות אימתניות) יכנס לחישוק 16' בלי בעיות או צפיפות. בכל מקרה, תתחדש - יצא מגניב לגמרי! רק לתת צביעה קלה לקאליפרים המעט שרוטים וזהו. מקווה שתתחיל להנות מהצמיגים האלה - אחרת זה היה בזבוז כסף... הגיע הזמן שתתחיל להשתמש במכונת הנהיגה המדהימה שיש לך ולא רק להסתכל עליה או לתת לה לנוח בחנייה. :D |
Essencee אני חושב שהפונטו שלי גם נכללת ברשימת החברים מנס ציונה
אולם לא נרשמתי כחבר מועדון אך זה יקרה בפגישת המועדון הבאה :). יש לי עוד חבר טוב עם ספייס תכלת, נרשם לפורום אך קצת פחות פעיל. וכמובן אל תשכח שיש את סער, בעל הפונטו קבריולט, גם אוטו יפייפה! |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 13:26. |