![]() |
שינויים טכניים באתר
בגלל שמסתבר שכולם פה אחים של כולם, אז השרת קיבל הוראה להפוך את הקריאות ביניכם לכוכביות. (זאת אומרת מי שיכתוב "א-ח-י" יקבל כוכביות).
בנוסף לזה, גם כאשר נתקעת האות ח' במקלדת - זה יהפוך לכוכביות. כשנראה שאין יותר כוכביות חדשות בהודעות, אז ההוראה של השרת תבוטל. |
אביעד, שננסה? :D
*** *** ;) |
ביקרתי השבוע על סיפונה של *** חנית
עריכה: מה בכלל הבעיה עם המילה הזו? |
ואם לאחי נולדה בת, אז יהיו לי כוכביות במילה אחיינית?
|
בעיקרון זאת מערכת שנועדה לצנזר קללות.
אגב, אל תזכירו לי בבקשה את אח"י חנית, ירקתי דם כדי לספק לספינה הזו את הציוד שנפגע לאחר התקיפה בזמנו, ועוד באמצע הלילה עם ה- SAP שרוצה לקרוס בדיוק שרוצים להוציא תעודות! |
זה בגלל שהשימוש המופרז במילה הזאת ושימוש מופרז במקש ח' מעצבנים את הדור הישן ומפריעים לו לקרוא הודעות.
בקיצור - כולנו מבקשים אלף פעמים כבר לשמור על שפה נורמלית בהודעות פה. שמעון מזל טוב על האחיינית העוד לא קיימת :) הצנזור נועד רק לסנן את צורת הפניה הזאת. |
שנייה אני חייב גם לנסות פעם אחת:
מקור: א-ח-י: *** מקור: ל-א-ח-י: לאחי מקור: מ-א-ח-י: מאחי מקור: ל-א-ח-י נ-ו-ל-ד-ה: לאחי נולדה מקור: ח-ח-ח-ח-ח: ***חח עריכה: אז אני מבין שאם מצרפים אות תחילית לפני המילה הנ"ל אז הוא לא מצנזר. אבל למה הוא מצנזר רק חלק מאותיות ה- ח'? תכניס לו עד 10 תוים בהדרגה לפחות כדי לכסות את כל האפשרויות. |
האמת חשבתי להכניס שם ביטוי רגולרי, אבל הסטטיסטיקה של האתר מראה שמדובר בד"כ בשלושה ח'
|
תן לו כתנאי מספר ח >= 3
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 15:51. |